Triple cheese lavkarbopizza

Denne oppskriften tenkte jeg å vente til fredag med å poste, men den ble så utrolig bra at jeg klarte ikke vente. Denne ble faktisk så vellykket at jeg kunne ikke tro det selv engang! Lavkarbo pizza høres kanskje ikke ut som en suksess, men det kan jeg love at det ble. Høyt innhold av både proteiner og fett og veldig karbohydrater får du i denne pizzaen. Vil du prøve å lage vindunderet selv ser oppskriften slik ut:

Bunn:

4 egg

4 ss sesammel, kan evt. bruke sesamfrø

1 ss fiberhusk

1 dl fløte

1 ts bakepulver

En god neve revet ost

1 ts salt, sukrin og oregano

Fordele på røren bakepapir med en slikkepott. Den blir ganske flytende, så prøv å fordel den så jenvt som mulig. Stek midt i ovnen på 250 grader i 5-8 minutter avhening av hvor tykt du har smurt den utover.

Lenkene i innlegget er sponset

Ta ut la den avkjøle seg før du legger på fyllet. Her har jeg brukt en hel pakke krydderost som “pizzafyll,” smurt utover deigen med kniv. Deretter toppet jeg med fersk sopp, avodaco, paprika og chorizo.




Sett inn i ovnen igjen på samme temperatur igjen til osten på toppen har smeltet. Her har du altså en pizza med ost i bunnen, ost som fyll og ost på toppen. DET hadde jeg ikke sett for meg at jeg skulle lage for noen måneder siden, men jeg er glad jeg gjorde det. For denne ble utrolig god! Den ble laget som helgekos her i huset, men i morgen er det jo lillelørdag og kanskje noen av dere har lyst på noe ekstra godt til middag. Denne smaker ikke bare fantastisk godt, men metter virkelig også.

I dag jeg har gjennomført to økter – den siste på Maxpuls. Der er det lenge siden jeg har vært, og det var utrolig gøy å være tilbake. Derfor er det sofakos i favoritt-joggisen sammen med Guapo resten av kvelden. Joggebuksa jeg har flytta inn i er nå på -40% avslag og du finner den her.



Ha en fortsatt fin tirdagskveld da dere!

15 kommentarer

Siste innlegg