Fredagsfølelse & lavkarbo cookies

Vet dere – så langt liker jeg dette lavkarbolivet jeg! Mye god mat, som er sunn, proteinrik og metter veldig. Jeg har egentlig ikke merket noen forskjell på energi eller trening enda, men det er jo ikke så rart etter bare fem dager. Uansett, denne fredagen hadde jeg lyst på kjeks, så da ble det jammen kjeks til frokost! Oppskriften ser slik ut:

2 hele egg

4 ss sukrin

60 g vaniljeprotein (ca 2 scoops)

125 g kokosmelk

2 ss cocosa

50 g mandelmel ( ca 3 ss)

1 ts bakepulver

En klype salt

Pisk egg og sukrin til eggedosis. Bland alt det tørre og rør inn. Smelt cocosa og tilsett sammen med kokosmelken tilslutt og bland alt godt sammen. Her har du basen, men jeg synes ikke kjeks blir det samme uten litt tyggemotstand. Jeg tilsetter derfor alltid noe i kjeksene mine, det hever virkelig smaksopplevelsen! Her står du fri til å velge selv, om du vil ha nøtter, rosiner, sukkerfri sjokolade, tørkede bær eller hva enn du måtte ønske. Jeg hakket et neve mandler og en Quest-bar med smak av cookies and cream i mine. Fordel med en spiseskje på bakepapir, jeg fikk 9 store kjeks av denne oppskriften. Sett i ovnen på 200 grader i 20 minutter, før du tar de ut og avkjøler på rist.

 Lenkene i innlegget er sponset


Dette ble en veldig godkjent start på dagen, supergode kjeks og min favorittkopp med te! Anbefaler virkelig å ha en Quest-bar i kjeksene, for det toppet virkelig smaksopplevelsen og gjorde de knallgode 🙂 Jeg skal gjøre litt flere bakeeksperiment i helgen, så kommer oppskriftene fortløpende. Jeg har skikkelig fredagsfølelse her jeg sitter nå, bloggpause mellom PT-kunder og litt senere skal jeg trene selv. I kveld blir det taco og idol hjemme hos mor og far, det er vel oppskriften på en perfekt fredagskveld. Helt til slutt vil jeg bare komme med et lite tips til dere, nemlig dette helgetilbudet:

Da gjenstår det bare å si riktig god helg til alle sammen!

17 kommentarer
    1. Di kjeksene tror jeg att jeg skal prøve meg på ja!
      I dag skal jeg på kino og se Annabell, så min fredagskveld kommer til og være fult med spending.
      God helg. 🙂

    2. Kjeksene så himmelske ut!
      To spørsmål: Hvilke(n) av questbarene synes du er best? og hvor er den koppen fra (digger den)?
      🙂

    3. Det er en fryd å titte innom bloggen din! Du er bare så inspirerende og gir meg mye motivasjon i hverdagen. Jeg er en jente på 21 år, som akkurat har lagt om livsstilen min. Har gått ned 10kg i vekt bare på grunn av kostholdet. Har et spørsmål som jeg lurer veldig på. Er det slik at når man har på seg pulsbelte og klokke og starter “tiden” uten at man trener (kun sitter stille og går litt) at man forbrenner kalorier da? Kommer kaloriene man forbrenner i hvilestand (som kroppens indre funksjoner trenger: holde organer i funksjon i gang) i tillegg til dette? Håper veldig at du kan hjelpe meg med dette

    4. Kan du skrive hvor mye du spiser av det du lager? Jeg lager ofte oppskrifter fra bloggen din, men er redd jeg spiser så mye at det kanskje ikke er så sunt lenger..

    5. Det er en fryd å titte innom bloggen din! Du er bare så inspirerende og gir meg mye motivasjon i hverdagen. Jeg er en jente på 21 år, som akkurat har lagt om livsstilen min. Har gått ned 10kg i vekt bare på grunn av kostholdet. Har et spørsmål som jeg lurer veldig på. Er det slik at når man har på seg pulsbelte og klokke og starter “tiden” uten at man trener (kun sitter stille og går litt) at man forbrenner kalorier da? Kommer kaloriene man forbrenner i hvilestand (som kroppens indre funksjoner trenger: holde organer i funksjon i gang) i tillegg til dette? Håper veldig at du kan hjelpe meg med dette

    6. Skal absolutt teste kjeksene, hvilken funksjon på ovnen anbefaler du så de blir mest mulig sprø og questbaren minst mulig brent? Hvor lenge skal de ligge på risten før de er klare?:)

    7. Lagde disse i dag – nam! Toppet dem med opphakkede mandler og tørket aprikos. Fikk 15 cookies av røra, men min røre var ganske flytende, så det kan ha vært derfor det ble noen ekstra. Takk for oppskriften! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg