Sunnere vaffelhjerter og magetrening

Det første måltiden i den nye måneden ble sunnere vaffelhjerter – det er absolutt ikke verst. Det har blitt oktober, og når høsten virkelig melder sin ankomst er det godt med litt ekstra kos innendørs. Jeg holder kosen sunn i hverdagene, og unner meg heller litt ekstra i helgene. Det er min måte å holde balansen på, så smaker ting ekstra godt når jeg har ventet hele uken på å spise det. Men akkurat denne oppskriften er så sunn og god at du gjerne kan nyte den onsdag som lørdag, rett og slett bare når du føler for det! Langsomme karbohydrater, proteiner og sunt fett gjør det til et komplett måltid som passer veldig fint etter trening. Alt du trenger er:

200 g havregryn

3 dl skummet melk eller vann

2 egg

4 ss Sukrin

150 g mager vaniljekesam

1 ts kardemomme, 1 ts kanel og 1 ts bakepulver

 Pisk egg, melk/vann og sukrin sammen i en bolle. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. La gjerne røra svelle i 10-15 minutter før du finner frem vaffeljernet. Jeg brukte en ts cocosa i jernet før jeg stekte hver vaffelplate, for at de ikke skulle brenne seg. Jeg toppet mine med Kesam Lime og blå druer – utrolig frisk og god kombinasjon!


Dette måltidet var velfortjent etter en super start på dagen. Jeg har allrede hatt tre PT-timer, gått tur med Guapo og trent selv. Man får så mye mer ut av dagen hvis man bare klarer å sette på alarmen litt tidligere! For min del er det ikke så vanskelig å stå opp når jeg får gå til en jobb jeg virkelig elsker i et utrolig bra miljø. Jeg fikk kjørt gjennom kroppen bra i dag og avsluttet med mageøvelser i slynge. Først utførte jeg 10 knee tuck-ins i slynge før jeg gikk direkte over på å kjøre 10 til hver side. Totalt kjørte jeg 3 runder og da var magemusklene greit slitne etterpå!

Tights og t-skjorte fra Better Bodies / sko fra Reebok (lenkene i innlegget er reklamebaserte)Nå skal jeg straks den nye fine bilen min som jeg gleder meg til å vise dere, før det blir enda noen PT-timer senere i dag. Hvis resten av oktober skal leve opp til denne starten ønsker jeg den virkelig velkommen!

11 kommentarer
  1. Kan du fortelle litt om kostholdet ditt? Hvor mange måltider spiser du på en dag? 🙂 Når og hvor mye?

  2. De så utrolig gode ut! Digger at du legger ut oppskrift på sunne matretter, uten en haug av “spesielle” inngredienser som jeg aldri har;) forresten, tror du de fortsatt smaker godt dersom man kutter ut sukrin?
   Må også få sagt at jeg elsker bloggen din! Du er en kjempe inspirasjon på både kosthold og trening!

  3. Hei! Den mageøvelsen pleier jeg også å kjøre, i supersett med push-ups i slynge, 30 sek jobbing, 30 sek pause, 4 stk av hver, dvs totalt 7,5 min. Og DET kjennes etterpå for å si et sånn 😉 Fin måte å trene core på, samtidig som man får jobbet både med mage og overkropp 🙂 Likte at vaffeloppskrifta inneholder vanlige butikk-ingredisenser! Ha en fin dag;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg