Frokostpannekaker og beinøkt

Mangler du inspirasjon til dagens frokost trenger du ikke å lete lenger. Disse pannekakene smaker faktisk enda bedre enn de ser ut som, og bare det sier litt. Samtidig er de fulle av sunne og mettende ingredienser, som gir god energi gjennom hele dagen. Oppskriften har jeg postet tidligere også, men her kommer den på nytt:

3 modne bananer

3 egg

2 dl vann

200 g havregryn

60 g vaniljeprotein

3 ss sukrin

1 ts bakepulver

1 ts salt, bakepulver, kanel og kardemomme

Mos bananene med stavmikser slik at det ikke er noen klumper igjen. Bland inn resten av ingrediensene og rør det hele godt sammen. Stek på middels varme i panna, gjerne med litt cocosa i slik at de ikke brenner seg fast. Hele røra inneholder totalt ca. 1550 kcal, 40 g fett, 93 g protein og 193 g karbohydrater. Røra gir 12 små pannekaker, så du kan enten spise frokost sammen med noen, ellers steker du opp alt og har til lunsj/kvelds. Røra kan også fint stå i kjøleskap til dagen etter. Jeg valgte å ha et lag med cottage cheese og sukkerfritt jordbærsyltetøy mellom hver pannekake. Det resulterte i tidenes pannekaketårn, som absolutt anbefales!

Lenkene i innlegget er reklamebaserte

Dette tårnet var gårsdagens påfyll etter beinøkta mi på Hit The Gym, som var skikkelig tung! Om ikke vektene nødvendigvis var de tyngste jeg har kjørt så kjørte jeg heller på med supersett, varierte repetisjonene mellom høy/lav og hadde veldig god kontakt hele økta. Jeg avsluttet med en øvelse det er lenge siden jeg har kjørt, nemlig reverse hyper på benk. Der bruker du kun en treningsball som du klemmer fast mellom beina, og løfter opp som vist på bildene under. Den er ikke så tung i seg selv – men mange repetisjoner på denne etter ei hel beinøkt er mye verre enn det ser ut til!

Tights og t-skjorte fra Adidas / sko fra Reebok


Sånn ser det ut når en glad og fornøyd treningsblogger har gjennomført økta med glans! Det skal jeg gjøre i dag også, og jeg håper det samme gjelder for alle dere. Det er fredag, så lever skikkelig på trening i dag for å så kunne ta helg med god samvittighet!

3 kommentarer
  1. Alt du poster av mat på bloggen ser utrolig godt og delikat ut!! Men tillater du deg også “usunne” ting som sjokolade og smågodt i helgene?? Stikker innom bloggen hver dag, stor fan! 🙂

  2. Går det an å bytte ut vaniljeproteinet med noe annet som man kan kjøpe på en vanlig matbutikk? Har ikke protein pulver…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg