Den store tightsguiden

Det finnes et hav av ting å velge mellom på i treningsverdenen, både når det kommer til kosttilskudd og klær. Det er ikke alltid like lett å velge hav man skal bruke penger på i mylderet av alternativer. Jeg og Linn slo oss derfor sammen for å lage en aldri så liten tights-guide som forhåpentligvis gjør det litt lettere å velge! Å kalle den liten er forresten å underdrive, når to treningsbloggere møtes alle favoritt-tightsene sine ble det vanskelig å kutte ned, ikke minst å velge en favoritt. Men vi klarte det tilslutt, og forhåpentligvis klarer dere der hjemme det også 🙂  

Kompresjonstightser har kraftigere materiale som gir bedre støtte til muskulaturen i rumpe og lår. De skal også gi redusert muskeltretthet og økt sirkulasjon. Vi har testet modeller fra Skins og 2XU, både standard- og toppmodellene. Alle tightsene har knyting i livet med unntak av toppmodellen A400 fra Skins. Personlig er den min favoritt når det kommer til kompresjonstightser, mens Linn foretrakk standardmodellen A200 bedre. Når det kommer til 2XU klarer faktisk ingen av oss å kjenne noen forskjell mellom standard og elite-modellen, så her kan du spare noen hundrelapper. Min favoritt av alle kompresjonstightsene er A400 fra Skins, mens Linn foretekker 2XU sine bedre. Det går egentlig bare på passformen, kompresjonseffekten føles lik fra begge to.

Lenkene i innlegget er reklamebaserte.

Kompresjonstightser fra Skins finner du HER.

Kompresjonstights fra 2XU finner du HER. Som dere ser er de ikke gjennomsiktige, så fremt man velger riktig størrelse.

Av Better Bodies tightser måtte vi rett og slett ha en egen kategori – de har jo kommet med så utrolig mange flotte modeller at det nesten er umulig å velge! Athlete tights og grunge tights er begge helt normale i livet, mens logo tightsene begge er noe høyere i livet. De to sistnevnte er også litt større i størrelsen enn andre modeller fra Better Bodies. Selv om det nesten er umulig å velge ut favoritter mellom alle disse klarte vi det til slutt. Vi er faktisk begge to helt enige om at Logo tights er favoritten vår, den sitter så utrolig fint! Etter å sett på bildene under finner du kanskje din egen favoritt?

Logo tights finner du HER.

Athlete tights i flere fine farger finner du HER.


Womens logo tights kan du klikke hjem HER.


Grunge tights finner du HER.

Av tightser som er høye i livet har vi testet et par av de nye anti-shake tightser fra Röhnisch, pluss noen fra Adidas og Kari Traa. Anti-shake tightsene gir rumpen et lite løft, og gir en smalere midje samt litt hold-in effekt. Modellene i den nye kolleksjonen har en knyting i livet som er litt vanskeligere enn de tidligere, men de sitter fortsatt veldig godt.  Det fine med tightsene fra Kari Traa er et de er utrolig spreke i fargene, behagelige på og hurtigtørkende. Det gjør at de er perfekt for trening utendørs, men de kan selvfølgelig også brukes inne på gymmet. Adidas har også sluppet en ny kolleksjon, med masser av mønster på. Det synes vi begge er kult, det er gøy med treningsklær som skiller seg litt ut! 


Shape Valencia Capri Tights og Shape Tina 7/8 Tights finnes selvføgelig hos sponsor X-life.

Svalestjert tights i blå og Trude tights i grå/rosa begge fra Kari Traa. Begge finnes også i flere farger. Clima Yoga Tights og  Studio Power Laces Tights skiller seg begge ut på gymmet 🙂

Vi klarte ikke å velge kun en favoritt, så vi måtte plukke ut to hver. Av absolutt alle står vi igjen med BB Logo tights på førsteplass – sidestilt med Skins A400 for min del og 2XU sin kompresjonstights i Linn sine øyne. Nå som vi har fortalt dere hva som er våre favoritter, så har dere kanskje lyst på en av favorittene deres hjem i postkassa? Vi tenkte derfor å gi dere muligheten til å vinne en tights! Alt dere behøver å gjøre er å like facebook-siden min her, dele innlegget og kommentere at det er gjort. På onsdagkveld trekker jeg ut en heldig vinner som får en tights fra X-life hjem i postkassa! Vil du ha dobbel mulighet til å vinne så deler Linn ut en tights hun også – så klikk dere inn på bloggen hennes her og bli med på konkurransen!

104 kommentarer

Siste innlegg