God formiddag! Jeg titter bare innom for å gi dere en enkel oppskrift på et supersunt og proteinrikt brød. Perfekt til lunsj eller som påfyll etter trening. Sett først ovnen på 200 grader før du blander følgende ingredienser i en bolle:
100 g havregryn
1 scoop easybake (kan erstattes med vaniljeprotein, men brødet vil da få en søtere smak)
1/2 boks mager kesam
2 egg
1 dl vann
1 ss sukrin
1 ts salt
Rør godt sammen, røra skal være litt flytende. Fordel til fire rundinger på et bakepapir og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter. Sjokolagesuget kom snikende i dag, og resultatet ble hjemmelaget sjokoladepålegg. 1 scoop proteinpulver med smak av belgisk sjokolade, litt sukrinmelis og vann rørt sammen tilfredstilte mine cravings på en sunn og god måte. Sammen med jordbær og sukkerfritt syltetøy ble kombinasjonen alt jeg kunne ønske meg denne onsdagen.
Lenkene i innlegget er sponset
Etter tur i sola med Guapo var dette virkelig supert, og fyller opp kroppen med energi styrkeøkta som venter litt senere. Ingenting er bedre enn overskuddstrening! Ha en super onsdag dere, nå er vi halvveis til helg 🙂
Hva er bakepro, og hvor får man tak i dette?
Å det så skikkelig godt ut 😀 må prøve det en gang 🙂 tar på deg bestilling du ve 😀
Sandra: det er et bakeprotein! har lagt ut link nå 🙂 glemte det først!
Takk for oppskrift 🙂
En frisk og deilig start på dagen!
Enkle, lette måltider er det beste no som været er så bra 🙂
God styrkeøkt til deg!
Du gjør det så lett å ta sunne og samtidig raske og enkle valg i hverdagen; TUSEN TAKK!
Et spørsmål: jeg har Proteinfabrikkens naturelle proteinpulver og bruker det istedenfor Easybake, men hvor mange gram er 1 scoop av dette?
Marie: så herlig å høre! Det gir ca 30 gram 🙂
Så godt ut 🙂 Hvilket sukkerfrie syltetøy bruker du?
aah! Oppskriftene dine inspirerer meg!!
Kunne du lagd en “en treningsdag med Nora”-innlegg, hvor du skriver ned alle måltider, treningsøkter(øvelser osv) og andre ting som holder deg i form? Hadde væt supergøy å lese!
Ina: fra Nora eller Lerum 🙂
Maria: det skal jeg få til ja 🙂 har gjort det før og, men hverdagen er veldig annerledes nå!
Hei 🙂
Du har mange gode og fristende oppskrifter som jeg skal prøve meg på. Det jeg lurer på er hvordan disse proteinrike bakstene er for barn? Jeg tenker at hvis jeg lager et brød med easybake i, er dette noe som barn ikke burde spise? Sikkert dumt spørsmål men jeg må bare sjekke:)