Morgenfugl og kokoskake

GOD lørdagsmorgen! I dag er det akkurat en uke til jeg skal løpe mitt første halvmaraton, og jeg skal ærlig innrømme at jeg er spent på hvordan det blir. Jeg var tidlig oppe i dag for å gjennomføre dagens økt, som ble rolig langkjøring. Jeg brukte ca 1 time på å løpe ei mil, fornøyd med det så tidlig på en lørdag! Det var som en drøm ute i dag også, med sol og blå himmel 🙂 Håper virkelig værgudene er med meg neste helg også, det er langt i fra like gøy å løpe i ruskevær. Gjennomføre skal jeg selvfølgelig uansett da, ingen unnskyldninger her i gården! 



Limited edition tights / Hoodie (adlinks)

Grunnen til at jeg var så tidlig oppe denne lørdagen er fordi det er fitnesskonkurranse i Sandefjord i dag! Jeg har så mange venner og kjente som er med, at jeg skal sitte klistret til skjermen for å streame. Sammen med tre andre jenter skal vi sitte her i stua mi og heie alt vi har kan på de som konkurrerer. Til anledningen måtte vi bare bake noe sunt og godt, og valget falt på kokoskake. Vi brukte sunnere kakemix, den er så kjekk å ha når man har litt dårlig tid. Jeg blandet miksen med en boks kokosmelk, 1 ts kanel og tre egg, rør jeg rørte godt sammen og helte røra i form. Deretter lot jeg den steke i 35 minutter på 180 grader, før jeg tok den ut og lagde glasur. Enkelt og greit besto den av en boks philadelphia light, fire ss sukrinmelis (kan erstattes med vanlig melis) og noen dråper vaniljeessens. På toppen av det hele strødde jeg kokosflak – mest for syns skyld. Dette er faktisk en av de bedre variantene jeg har laget av denne kakemiksen, så den er verdt å teste ut!

Kaka var uten tvil godkjent, så nå er det bare å vente på at jentene leverer også! Sandefjord Open går av stabelen om 15 minutter, og bikiniklassene er først ute. Hvis du og vil se de fine jentene så streames konkurransen av Treningsforum, og du finner linken her. Da gjenstår det bare å ønske alle utøvere LYKKE TIL i dag, og så ønsker jeg alle andre en fantastisk fin lørdag!

8 kommentarer
    1. Hei Nora:) jeg lurer på en ting, jeg driver og bygger en stram og fit kropp, samtidig eeeelsker jeg og jogge lange joggeturer og gjør dette opp til flere ganger i uka. Går dette ut over muskelmassen min? Driver jo med hard styrke i tillegg, men er redd joggingen ødelegger?:-/

    2. Hei Nora! Jeg lurer på en ting med trening og kosthold osv. Jeg har alltid hatt en naturlig sterk og stram kropp. For noen år siden begynte jeg med styrketrening, og ble helt frelst. Jeg har aldri hatt noen problemer med min egen kropp, annet enn at jeg har litt mer fett på rumpe og lår enn resten av kroppen. I August i fjor reiste jeg på tur til Argentina, for å studere og reise og bare ha det gøy. Det endte med at jeg la på meg ca. 6-7 kilo. Nå har jeg vært hjemme siden rett før jul og jeg trener hard styrketrening, fullkropp, tre ganger i uka med forskjellig cardio annenhver dag. Ikke så mye langkjøring, men intervaller, gåturer, og diverse timer jeg synes er morsomt. Jeg har jobbet meg frem til en bra muskelmasse synes jeg, og jeg har gått ned litt, men det jeg lurer på, er hvordan jeg blir kvitt det siste fettet over musklene? Jeg får det ikke til, og da blir jeg bare skuffet over meg selv og ender opp i godteskåla… Kunne du skrevet et innlegg om dette? Eller gitt meg noen tips?
      Tusen takk 🙂
      Emma

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg