Lørdagslykke

Dette er faktisk den første frihelga mi i hele år – og jeg har store planer om å utnytte den til det fulle. Jeg er allerede godt i gang, og finner ikke et bedre ord enn lørdagslykke for den følelsen jeg har akkurat nå.  Jeg startet dagen med å løpe 11 kilometer i den friske havlufta her på Frøya. Det er virkelig noe spesielt med lufta her ute, kan ikke sammenlignes med hjemme i Trondheim. Etter langtur unnet jeg meg massasje hos Lina på Lotus Klinikk, en time som virkelig gjorde underverker for kroppen. Jeg kan ikke huske sist jeg tok massasje for å bare kose meg, det har alltid vært triggerpunkter eller skadebehandling som har vært fokuset. Jeg bare slappet av og lot tankene fly, avslapning for både kroppen og hodet. Perfekt på kvinnehelsedagen!

Når jeg først er her ute i det fantastiske øyriket måtte en fisketur til! Jeg spiser jo så mye fisk, og hva er vel bedre enn den fisken man lager selv? 🙂 Det tok ikke lang tid før jeg fikk en sværing på kroken heller, og jeg må innrømme at det var litt tungt å dra den opp. Pappa bare lo av meg mens jeg dro for harde livet, haha! Jeg var iallefall overlykkelig da den endelig kom til overflaten og smilte fra øre til øre.


Hvis jeg skulle tilberedt denne alene hadde det nok ikke blitt middag før i morgen, men det slipper jeg heldigvis. Etter turen sjekket nemlig jeg og bestisen inn på Hotell Frøya, og her skal vi kose oss resten av helga! Sushi, badstu og jacuzzi er planen i kveld – virkelig avkobling og kos med andre ord. De bruker jo også fisk rett fra sjøen – så jeg gleder meg virkelig til å teste menyen her ikveld. Så nå skal jeg klappe sammen maskina og bare NYTE resten av denne fantastiske lørdagen 🙂


Lørdagssmil fra gladjenta til alle dere 🙂

10 kommentarer

Siste innlegg