Imsdal Aktiv 60×60

Jeg har jo kjørt noen cardio challenges i det siste, og nå kommer det en ny!  Denne er det riktig nok ikke jeg som står bak, men jeg skal være med og jeg håper mange av dere blir med også! Imsdal Aktiv 60×60 er navnet på challengen som har startdato i dag, 17.mars. Den går enkelt og greit ut på å trene i over 60 minutter så mange ganger som mulig på 60 dager. Utfordringen er et samarbeid mellom Imsdal og Fitnessbloggen, og jeg synes det er kult at så store aktører kjører i gang en slik challenge. Det gir ekstra motivasjon til å komme seg opp av sofaen og på trening! I tillegg til at man blir i bedre form vil de nemlig også premiere folk som er aktive på trening med blandt annet t-skjorter, sportsbager og headset. Du trenger bare å melde deg på ved å trykke her – så får du opprettet din egen profil hvor du kan logge treningsøktene dine. Det finnes også en egen facebook-gruppe for mer motivasjon og som gir større sjanse for å vinne premier. Moro!

Innlegget er i samarbeid med Imsdal

 

Jeg har tyvstartet på challengen, og begynte å logge allerede forrige uke da jeg løp 82 minutter på mølla. Jeg kan ikke huske sist jeg løp så langt på mølla i stekk – men det gikk veldig bra! Jeg fylte på med Imsdal Aktiv underveis, som er en effektiv sportdrikk for økter over 60 minutter. Trener du under en time holder det i massevis å drikke vann, men etter 60 minutter trenger man påfyll av salter og mineraler for å holde væskebalansen i kroppen oppe. Glykogenlagrene fylles raskt opp, slik at en kan yte ekstra når man trenger det som mest! Under ser dere hvordan jeg registrerte økta mi, og de første 1000 som gjør det samme vinner den t-skjorta jeg har på bildene i innlegget. Jo flere økter du registrerer, jo større blir sjansene dine for å vinne flere premier. Det er selvfølgelig helt gratis å delta, og profilen din oppretter du enkelt på Imsdals side som du finner her. Super måte å holde motivasjonen oppe mot målet ditt – mitt mål er allerede registrert, halvmaraton baby!

 

 Gladjente på mølla etter gjennomført økt, og jeg gleder meg allerede til neste langkjøring. Den skal selvfølgelig logges i Imsdal Aktiv 60×60 challengen, som det konkurransemennesket jeg er må jeg jo bare bli med på denne utfordringen. Hva med dere, er dere med på denne også? 🙂

13 kommentarer

Siste innlegg