Silkemyk kosekveld

Jeg som trener mye må nødvendigvis dusje mye også – noe som gjør at huden min lett kan tørke ut med lange og varme dusjer. Tørr hud på leggene er ikke særlig kult, spesielt ikke hvis jeg jeg 3/4 tightser eller shorts på trening med legger som flasser. Jeg fikk teste det nye produktet Hydro Slik, som er en helt ny barberhøvel for kvinner med intergrert hudpleie! I det sekundet du begynner å barbere deg beskytter du samtidig huden din, ved at den smøres og hydreres. Et serum med marine effekter og shea butter aktiveres nemlig ved kontakt med vann, noe som gjenoppretter hudens naturlige fuktighet. Den er også spesielt tilpasset oss kvinner ved at de fem bladene er ovale, som følger våre feminine kurver og konturer ved barbering.

Du kan også teste ut produktet hjemme ved å bestille en gratis prøvepakke her. Da får du høvelen pluss to ekstra blader som du ser på bildet over. Etter en varm dusj og skånsom barbering kan du legge deg på sofaen og nye resultatet av silkemyke legger som meg:

Glatt og myk hud får de fleste jenter til å føle seg bra, så jeg tenkte jeg skulle komme med noen generelle tips til barbering helt til slutt.

–  Vent med å barbere deg til rett før du går ut av dusjen, slik at hårene får tid til å bli mykere av vannet.
– Barber mot hårene for ekstra tett barbering, men barber alltid med hårene på områder hvor du har problemer med inngrodde hår
– Husk alltid å bruke et skarpt blad!
– Bruk gjerne et produkt med innebygde fuktighetsgivere, slik som Hydro Silk

Jeg ble iallefall strålende fornøyd med resultatet, og kan nyte resten av kvelden med tekoppen min og silkemyke legger. Som nevnt er prøvepakken gratis, du betaler kun frakt. Du forplikter deg heller ikke til å kjøpe noe mer, supert hvis du er som meg og ikke liker å forplikte deg til alt for mye 🙂


Innlegget inneholder reklame i samarbeid med Hydro Silk

Jeg elsker å bare slappe av i leiligheten min, den er virkelig helt perfekt for meg. Jeg og beina mine skal sitte ved vinduet en stund til, før jeg skal lage sunne vafler til kvelds. Det er jo tross alt mandag, og det er velfortjent med en skikkelig kosekveld!

12 kommentarer

Siste innlegg