Egenmassasje og kyllingsalat

Bildet under sier akkurat hva jeg følte da jeg var ferdig med gårsdagens løpeøkt! Fantastisk fornøyd med meg selv etter å ha gjennomført challengen med glans, og jeg kjenner at det går lettere for hver gang jeg løper. Det er så gøy å se at dere blir med på cardio-challengene mine, det gir meg en motivasjonsboost å se alle dere som har hashtagget #3dager3x3 på instagram. Jeg har allerede tenkt ut noen nye utfordringer som kommer etterhvert – gjett om vi skal bli i form sammen da folkens 🙂


Gladlaks i camotights / treningstopp  (sponsende lenker)

Jeg har jo som nevnt fått en senebetennelse i hofta og prøver å være ekstra snill med kroppen min om dagen. I tillegg til spesifikk behandling på hofta er jeg flink til å bruke foamroller på resten av kroppen for å myte opp stive og såre muskler. Jeg ser mange ruller begge beina samtidig – og et tips fra meg er å rulle på en og en fot. Jeg føler at jeg får en mye dypere massasje ned i musklene av å rulle en fot av gangen, og “trykker” musklene ned i foamrolleren. De fleste gym har slike, men om ikke kan du kjøpe deg sin egen og rulle hjemme. Jeg pleier å gjøre det mens jeg ser på tv om kveldene – multitasking 🙂


Litt på grunn av hofta, men mest på grunn av andre prioriteringer har jeg bestemt meg for å ikke stille i Loaded Cup i April. Jeg skal heller fokusere så mye som mulig på skolen – og å bli den best mulig PT’en jeg kan bli! Jeg har og lyst til å bruke hverdagen på gode treningsøkter, god mat og rett og slett bare ha det FANTASTISK fremover. Jeg føler meg skikkelig sunn og sterk om dagen – og vil heller holde fokus på det enn på fettprosenten akkurat nå. Med hånda på hjertet kan jeg si at jeg ikke har hatt det så bra som jeg har det nå på lenge, og jeg føler virkelig at jeg har tatt det riktige valget. Så får jeg heller stille igjen når tiden er inne for det! Det betyr jo at selv om jeg spiser sunn mat året rundt er ikke tøylene like stramme lenger, og jeg lagde en skikkelig god kyllingsalat til lunsj i dag. Med kokte egg, stekt sopp og fetaost ble denne en fest for ganen. Det skal så lite til å gjøre kyllingsalaten litt mer spennende!


Nå er det senvakt som venter – ha en strålende mandag folkens!

10 kommentarer
    1. Takk for tips om bruk av foamroller. Jeg har en liggende som jeg jevnlig tørker støv av. Bør vel få tatt den i bruk etter hvert! Gleder meg til de neste utforringene dine. Foreløpig har jeg ikke hatt anledning til å delta da jeg er i gang med en spinning utfordring, men så snart det passer henger jeg meg på! 🙂 Ha en god dag, Nora!

    2. Salaten så kjempe god ut 🙂 lenge siden jeg har brukt fetaost og oliven. Er jo kjemegodt. Ja, kom gjerne med flere challenger. Lettere å komme seg ut og gjennomføre cardio!!

    3. Åå, så godt du har tatt et valg som føles rett for deg ifm fitness og konkurranser! Hvordan fokus tenker du å ha fremover? Vil du bygge/gå opp/ned/ finne helårsform?:D Og hvordan har du det med mat de periodene du ikke går på diett? Synes du det er greit, eller sliter du og med at du kan gå på skikkelige smeller uansett hvor godt du prøver å planlegge..?

    4. Hei 🙂
      Vil du skrive hvordan du gjennomfører de ulike type intervallene/cardioøktene?
      tenker på varighet på pause/arbeid, hvor stor hastighet du har på mølla osv..
      da blir det litt lettere å henge seg på, når man ser et eksempel 🙂
      du er kjempeflink, stå på! 😀

    5. Hei, jeg har veldig lyst til å få veldig markerte mageruter… Har du tips til hvordan jeg kan få til det? både mat, øvelser..ja, alle tips egentlig 🙂 Kanskje du kan lage et innlegg om magetrening?

    6. Vil du sette opp en pt-økt i Oslo noen gang? Jeg trenger rumpe-hjelp! Typ teknikktrening gjør sikkert aaalt feil 😉

    7. Du virker så sprek og positiv ved alle dine treninger!
      Har du aldri noen dager der kroppen bare ikke vil? Den gjør ikke noe av det du vil den skal gjøre?
      Jeg har nemlig noen slike dager, går på mølla og koppen føles dobbelt så tung. Men dagen før var jeg lett som en fjær på mølla. Så irriterende! Motivasjonen er der, men ikke kroppen.
      Noen tips og triks? 🙂

    8. Jeg unner deg virkelig en periode uten konkurransefokus, Nora. Jeg elsker å lese bloggen din samt se bildene dine på Instagram. Du er så positiv og treningsglad – og samtidig ærlig. Det må du fortsette med. Selv om du stiller i konkurranser eller ei, er du en enormt stor inspirasjon for mange. Jeg er veldig inkluldert i denne gruppen 🙂 Desto mer morsomt er det å se bilder og lese om livet i verdens vakreste by – som jeg savner hver eneste dag. Jeg skal fortsette å følge med på hva du driver med 🙂 Ha en fin tirsdag!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg