Oransje pannekaker og søndagstur

Disse oransje herlighetene smaker faktisk enda bedre enn de ser ut som! Søndag er den store pannekakedagen i mine øyne, de smaker nesten ekstra godt bare fordi det er søndag. I allefall smaker de godt når man har hatt en god treningsøkt først, slik jeg hadde i dag. Jeg lager alltid pannekakerøren klar før jeg drar på trening, slik at de er klar til steking med engang jeg er hjemme. Oppskriften på pannekakene jeg spiste i dag tidlig ser slik ut:

450 g søtpotet

300 g gulrot

2 hele egg

30 g vaniljeprotein

2 ts fiberhusk

1 ts bakepulver

3 ss sukrin

10 dråper vaniljestevia

2-3 dl vann

Kok søtpotet og gulrot til det er mykt og mos sammen med stavmikser. Tilsett så alle de andre ingrediensene før du steker i en teflonpanne på middels varme. Jeg fikk syv tykke pakkekaker av denne røra, og den holder deg virkelig mett i mange timer! “Vaniljesausen” på toppen er 15 g vaniljeprotein, 3 ss sukrinmelis og noen dråper vaniljestevia blandet sammen med litt vann – og selvfølgelig sukrin gold på toppen. Herregud så godt sier jeg bare, hvem skulle tro at søtpotet og gulrot kunne bli så bra i pannekaker? 


God og mett etter å ha spist dette heftige pannekaketårnet dro jeg hjem til mine kjære foreldre for å feire morsdag. Vi gikk først en lang og fin søndagstur, viktig å utnytte det fine været! Men selv om det var sol her i Trondheim er det fortsatt kaldt ute, så det gjelder å kle på seg godt. Ullundertøy og Goretex-sko holdt meg god og varm gjennom hele turen, samtidig som kroppstemperaturen økte litt av å leke apekatt i trærne:
Varm og superfin ullgenser & ullbukse fra Kari Traa, terrengsko i Gore-Tex fra Reebok ( innlegget inneholder sponsede lenker)

Nå skal jeg straks servere middag og sunnere gulrotkake til verdens beste mamma, før jeg skal tilbringe resten av kvelden i sofaen med familien. Lade opp batteriene til neste treningsuke med både gode styrkeøkter og cardiochallenge! Jeg er så positivt overrasket over hvor mange av dere som ville bli med – det gjør meg så glad 🙂 Jo fler jo bedre synes virkelig jeg, sammen om å bli i bedre form. Ha en fin kveld alle sammen – og gratulerer med dagen til alle flotte mødre.

10 kommentarer

Siste innlegg