Hip thrust og mikrobrownie

Topp / tights / sko

Jeg har jo vist dere Glutebridge på step flere ganger, men Hipthrust på step fungerer utrolig bra det også! Du får en lengre bevegelsesbane og jeg føler at dette er mye mer effektivt enn å gjøre øvelsen med beina på gulvet. Det er lettest om du får hjelp til å løfte stanga over degf når du utfører øvelsen på denne måten, men du kan også gjøre det med en fot av gangen og bruke en vektskive i stedet for stang. Når jeg gjør Hiptrust på denne måten tar jeg heller av litt vekter for å fokusere på teknikk og kontakt, og gjørte i går tre sett med ti repetisjoner med 60 kilo. Prøv å få “flyt” i bevelgelsen din, slik at du ikke får stopp i den. Jeg ser mange som gjør den i to – altså at man gjør øvelsen halvveis opp, før de gjør det siste “støtet” opp til toppen. Ta heller av av litt vekt, og forkuser på å gjøre øvelsen riktig. Kjenn at du virkelig sviser på toppen, tenk at du skal holde fast en tikroning mellom rumpeballene dine! Det er mitt triks – har det i tankene hver eneste gang 🙂

Etter gårsdagens økt hadde jeg lyst på noe søtt og godt. Valget falt på en mikrobrownie som ble perfekt påfyll etter trening! Jeg brukte 1 scoop sjokoladeprotein, 1/2 banan, 1 egg, 30 g havremel, 1 ts bakepulver, noen dråper stevia sjokolade og litt vann. Mos bananen og rør alle ingrediensene sammen med litt vann slik at du får en jevn deig, før du dekker bollen med plastikk og setter i mirkobølgeovnen i 1 min og 20 skunder. Jeg skal ha litt kortere mikrotid neste gang, denne ble litt fast til å være brownie men utrolig god likevel!  Som glasur har jeg blandet litt mer sjokoladeprotein med 2 ts kakaopulver sukrinmelis og litt vann for mørkere sjokoladesmak. 1 ss peanøttsmør, Sukrin Gold og resten av banan som topping ble fantastisk godt – og best av alt er den ferdig på 5 minutter. Dette er super næring etter ei styrkeøkt, når musklene trenger påfyll av både protein og karbohydrater. Men den kan like gjerne nytes en kveld du bare har lyst på noe godt også, denne stiller søtsuget du måtte ha uten sukker eller andre usunne ingredienser.  

Innlegget inneholder sponsede lenker

I dag skal  jeg på jobb, før jeg skal på juleteater med familien. Etter teateret skal jeg ha bakedate med Siri, vi skal trylle frem masse gode juleoppskrifter! Så det er ingen tvil om at jeg kommer til å ha julestemning etter denne lørdagen. Jeg har pakket ned en hel bag med sunne ingredienser, så alt skal være klart for en super lørdagskveld. Lover å dele oppskriftene med dere så snart som mulig, vi skal selvfølgelig være kritisk testpanel og smake på alt mange ganger for kvalitetssikring av oppskriftene. Håper dere begynner å få litt julesteming også, og at dere koser dere nå i adventstiden 🙂 Ikke stress for mye – verken når det kommer til mat, trening, jobb eller andre ting. Førjulstiden skal nytes, så senk skuldrene og slapp av. Ha en riktig god lørdag kjære lesere!

5 kommentarer
    1. åh jeg jobber intenst med å få kontakt med di rette musklene i rompa altså hehe.. sliter med å få rett kontakt.. men det blir bedre for hver gang håper jeg.. etter råd fra Coachen i dag så ble det lette vekter og bare fokus på å skivse:) det kjentes det altså..
      god helg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg