Spørsmålsrunde

 

 

Dette har vært etterspurt i det siste – så nå er det bare å fyre løs med alt dere lurer på angående trening og kosthold 🙂 

119 kommentarer
  1. Hvordan taklet du å ha en dårlig dag under oppkjøringen før konkurransen? Tok du det rolig på trening eller gjennomførte du hele økten etter planen uansett?

  2. 1. Kan du dele matplanen og treningsprogrammet ditt på bloggen? 😀
   2. hvor mange kcal ligger du på om dagen nå som du ikke er på konk.oppkjøring?
   3. kan man trene cardio hver dag dersom man ønsker å bygge muskler samtidig? feks 3-4 økter med harde og ganske lange intervaller + noen rolige langkjøringer? i tillegg til mye styrketrening selvsagt. Vil nemlig opprettholde en veldig god kondisjon samtidig som jeg bygger
   4. synes det er veldig forvirrende å vite hvor mye jeg skal spise. jeg vil få større muskler og bli sterkere, men samtidig vil jeg ikke legge på meg mye fett om du skjønner? noen sier at man da må spise i moderate mengder og passe på å få i seg nok protein (litt som en diett for å minke fettprosent), mens andre sier man må spise veldig mye generelt. Hva er riktig? Fikk nemlig en matplan fra pt hvor det er nokså lite mat på. denne skulle gjøre meg mer ”fit”. men er usikker på om dette er veien å spise dersom jeg vil ha mer muskler og bli sterkere. er det et fasitsvar på at man da må gå på overskudd feks? eller kan man spise lite slik at man minker fettprosent samtidig?
   5. hva synes du om PHAT-treningsprogrammet? vil du anbefale det til godt trente personer? hva er bra/dårlig med det, osv?

  3. Hei!
   Hvor mange kcal spiste du om dagen, på dietten din før konkurransene? Og hva brukte som regel å spise til måltidene? Store måltider? 🙂
   Takk på forhånd!
   – Anne-Lise

  4. Hei!
   1. Jeg lurer rett og slett på hvilke skulderøvelser dere fitnessdamer kjører? Ser jo ut som om dere alle har så sykt store skuldre.
   Har selv trent en del år nå og er vel egentlig stor nok, men skuldrene kommer liksom aldri, så nye ideer/tips hadde vært supert! Kjører vanligvis arnold press, side og fronthev, rotator cuff intern/ekstern.
   2. Hvilen type split kjører du? Holder du deg til en gruppe om dagen eller flere samme dag?

  5. Hei Nora!
   Lurte på om du hadde forslag til alternative øvelser for rumpe for oss som, pga dårlige knær, ikke klarer bla. knebøy?
   Takk! 🙂

  6. Jeg vil gå ned ca 10kg, jeg veier mye iforhold til min høyde, men heldigvis er mye av de kiloene muskler! Men jeg bare lurer på om 1500kcal er for mye om dagen? Er 160 høy og veier 72, 20 år. Jeg er absolutt ikke stor, men noe av fettet gjemmer bort musklene mine 🙁 hehe. Jeg går idrett så trener 2-3 ganger om dagen 4 dager i uka, og 1-2 ganger om dagen de 3 andre dagene. Spiser sunt, men til spørsmålet ja.. hehe, er 1500kcal for mye da? Er ikke ute etter å gå ned de kiloene på 3uker, gjør det rolig og kontrollert 🙂

  7. Jeg lurer på hvordan det er å være ferdig med konkurranseoppkjøring/konkurranse. Hvordan er tiden etterpå? Hvordan var det for deg å legge på deg en del etter din første konkurranse f.eks? Og hva gjør du annerledes etter denne konkurranserunden (enn første)?
   Hva gjør du når du har det vanskelig på diett? Hvis du har lyst til å spise masse f.eks. eller er veldig sliten.

  8. Hvor gammel burde man være for å delta i en fitnesskonkurranse? med tanke på trening og mat osv.
   Hva er vanskligst i en diett?
   Hva er din formening om kalorier? og telling av disse.
   Noen tips om hvordan man kan trene magen bra?
   Har du noen gode oppskrifter på proteinrik calzone?
   Hvilket mel er sunnest? ser de fleste ” fitnessduudes” bruker mest havremel? er dette det beste, hvis ikke har du noen andre mel typer som er bra? 🙂 – mandelmel osv da
   Et lite morsomt spørmål : Er det noen mulighet for å få møtt deg, haha! jeg digger deg såå mye, og DET HADDE VIRKELIG VÆRT EN DRØM SOM HADDE KOMMET I OPPFYLLESE! skulle egentlig komme på nm, men jeg var selv på en dansekonkurranse da 🙁 klem fra meg

  9. Hva var den største utfordringen til å trene seg opp til bikinifitness-form?
   Om du har en dårlig dag og er sliten; gjennomfører du en ordentlig og god treningsøkt for det?
   Hva er absolutt fy-fy mat når man skal trene seg opp til fitnessform?

  10. Heihei! 🙂 Har du noen forslag til rumpeøvelser/program for oss som ikke har mulighet for treningssenter? 🙂

  11. Hei!
   Jeg er litt nysgjerrig på dette med bikinifitness og har undersøkt litt rundt det og er en ting jeg lurer veldig på. Det sies at man ikke skal være for muskuløs i bikiniklassen og at man kan bli trukket om man er både for hard og for myk. Jeg har også lest endel amerikanske blogger og jentene som stiller i bikini der, og gjør det bra, er langt mindre muskuløse enn de som har kommet til topps i disse klassene i Norge. Hva tror du om dette? Er jeg helt på jordet her eller er det noe i det?

  12. Hei Nora! Jeg har et spørsmål om bruk av rumpe i hip thrust. Jeg er helt med på at det ikke er vits i å ta 80 kg uten god kontakt, om man vil bygge rumpe. Jeg har trent i underkant av 6 mnd, vil bygge rumpe og tar 80 kg i hip thrust med tilsynelatende god teknikk. Jeg merker ingen forskjell på rumpeaktivering på 50kg og 80kg – men lurer likevel på om jeg gjør det riktig. Når du tar hip thrust, kniper du rumpen sammen i bunnposisjon og holder denne helt opp? Jeg lurer på om det er det man skal gjøre, og det klarer jeg ikke med vekt på. Det jeg gjør er at jeg kniper rumpa skikkelig i siste del av løftet, og holder litt på toppen. Vet ikke om det er lett å skjønne hva jeg mener 😋 Vil altså vite eksakt hva du gjør med stumpen i løftet.

  13. Hei!
   Jeg har alltid vært over gjennomsnittet interessert i trening og nå de siste par årene bikinifitness og syns dere som stiller viser enorm viljestyrke og selvdisiplin!
   Men jeg lurer på hvordan gikk du fram fra å være sånn du var før til sånn du er nå? Var veldig inspirerende å se før og etter bilder av deg.
   Men hvordan gikk du fram? Selv har jeg fått matplan og treningsprogram av Gunnar Strand Jacobsen og er i uke 2 på diett. Jeg er normaltvektig og alltid vært aktiv, men aldri fått skikkelig resultater.
   Hvor fort fikk du resultater da du bestemte å gjøre noe og endre livsstilen din? Hvor streng var du på kosten? Ikke noe problem å fullføre treningene, men allerede lei av å måtte veie alt jeg spiser og planlegge maten hele tiden.
   Mathilde 🙂

  14. Hvilke kosstilskudd anbefaler du for oss som vil bygge muskler?
   Hvor lenge har du trent for å få kroppen du har nå?
   Hva er det du savner mest fra da du levde helt normalt, til nå som du fokuserer på fitness?
   Hva synes vennene dine om at du fokuserer så mye på fitness? Støtter de deg?
   Hvor mange måltider spiser du på en dag?
   Hvordan holder du deg frisk?
   Hvordan kjæreste vil du ha? Ser du etter et “beast”?
   Hvordan splitt kjører du?
   Hvor mange dager i uka har du fri fra treningen?
   Kjører du kardio sammen med styrke? Hvor mye kardio i så fall?

  15. Hei! Har noen spørsmål jeg håper du kan svare på! 🙂
   1. Har du noen tips til en sunn lørdagskos?
   2. Hvor mye og hvor ofte kjører du cardio, og hva gjør du da?
   3. Jeg trener styrke 5-6 ganger i uken, har du noen tips til proteinpulver og evt andre ting som kan hjelpe for å bli sterkere, men IKKE legge på meg? Er litt redd for at proteinbarer skal gjøre at jeg legger på meg!
   4. Har du tips til hvordan jeg kan bli slankere og sterkere? 🙂
   Håper du tar deg tid til å svare! Takk for hjelpen 🙂

  16. 1. Om jeg spiser mye usunt, godteri osv i helgen, kan det ødelegge for treningsresultater?
   Og kan man gå opp i vekt av det?
   2. Hvor mange rep osv skal man ta for å få større muskelmasse, bli sterkere osv?

  17. Kan du fortelle om de negative endringene du følte på kroppen under oppkjøringen til NM? Det være hår, negler, mensen, humør. you name it ;-P

  18. Når man vil stille til en fitnesskonkurranse, enten det er bodyfitness eller bikini: hvor godt trent skal man være for å kunne trene “bare” en gang om dagen? Da regner jeg ikke morgencardio som trening, i denne sammenhengen.
   Jeg vet at dette selvfølgelig er individuelt, men jeg ser for meg at diettperioden går bedre om man bare trenger å trene èn gang om dagen – da det er lettere å planlegge dagen.

  19. Bare lurer på hva som gjør speltlomper så sunt? Merker at mange som er opptatt av trening og kosthold spiser mye av dette, men jeg skjønner ikke hva som gjør dette sunnere enn for eksempel vanlige lomper.

  20. Hei, Nora! Fast leser.
   -Jeg lurer på at når jeg spiser noe så får eg så stor mage og jeg lurer på om det er helt normalt?
   – pleier du å varmeopp før en styrkeøkt og hvor lenge pleier hver treningsøkt å vare?

  21. Bloggen din er virkelig innspirerende, selv om jeg ikke har noen planer om å bli like trent som deg så hadde det faktisk vært ganske kult med en superhelt kropp! Wonder Woman 🙂 Jeg elsker mat bildene dine! Jeg er kind of en food junkie. Prøver å få til sunne ting da så da får jeg innspirasjon fra deg. Tusen takk! 🙂

  22. Hvor mange kcal bør man omtrent ligge på dersom man vil ned i vekt (fettprosent) og samtidig bygge muskler? (Kombinert kondisjons- og styrketrening ca annenhver dag)

  23. Hei!
   Morsomt med spørsmålsrunde!
   Hva synes du om bruken av prestasjonsfremmede midler innenfor fitness? Da tenker jeg ikke på bikini fitness da det ikke synes å være så fremtrende der (eller?) men mer på fitness-miljøet generelt. Hvis noe, hva mener du bør gjøres for å endre situasjonen?

  24. Hvordan tolker du dømmingen i NM; der Eileen fikk en bedre plassering enn deg? Jeg synes hun var mye tynnere og hadde mye mindre muskler enn alle andre… jeg forstår det bare ikke. Du var flott og skjønner ikke hvorfor du ikke fikk en bedre plassering :/

  25. Hei! Hva er dine beste tips for å miste fett? Mye cardio og lite carbs? Skal ta av noen kilo fett 🙂

  26. Hei.
   Hva gjorde du for å komme deg etter kyssesyke? har funnet ut nå at jeg hadde kyssesyken for 8 mnd siden. Har trent hver dag siden jeg var syk og nå er kroppen nede for telling. Tips til trening og mat for å få kroppen i gang igjen? Huske du hadde dette for en stund siden.

  27. Et innlegg med tips når fettet på lår og rumpe ikke slipper 🙂
   Hvilke intervaller du løper, hvor lenge, hastighet og hvor ofte dette bør gjøre 🙂

  28. Typisk handleliste? 🙂 Hvor mye bruker du i uken på mat sånn ca?
   Hvordan har det vært å avslutte dietten denne gangen? Mye vann i kroppen, eventuelt tips mot det?

  29. Hei 🙂
   Hva fikk deg til å begynne med Fitness og hvorfor? Har du alltid vært godt trent? Jeg er 16 og vil begynne med Fitness selv før jeg reiser inn i forsvaret som 19 åring som er 3 år til?

  30. Hei 🙂
   Jeg bare lurte på om det er mulig å ha litt soyasaus på risen om man går på diett, er dette noe du gjorde?

  31. – Teller du kcal selv om du ikke er på diett?
   – Hva er dine favoritt øvelser? 😀
   – Dine beste tips for lavere fettprosent?

  32. Hei! Først og fremst vil jeg bare si at du er et fantastisk flott forbilde! Du er en inspirasjon til tusen for alt det du har fått til.
   Men jeg lurer på, når du gikk ned i fettprosent og jobbet mot den kroppen du har nå og hadde i fitness-konkurransen, kuttet du ut mest mulig karbohydrater? Har du noen tips ang kosthold for å få “drømmekroppen”? 🙂

  33. Aldri skjønt det med vann i kroppen? Hvordan merker man at kroppen “bærer” på mye vann? Syns jeg ser og føler meg helt lik hver dag, selv om jeg spiser dritt en lørdag og sunt hele uka. Føler meg og ser helt lik ut på søndag som på en torsdag liksom :p aldri forstått det der.

  34. ditt forhold til mat. Ditt forhold til kroppen din. hvor mye går du opp i fett % etter nm nå? hvor mye pepsi/ light produkter drikker du? hva er dine tidligere oppleverser med økning av fett % etter konkuranset og selvbilde?

  35. Hvor ofte spiser du søtpotet?
   Hvordan liker du best å tilberede søtpotet?
   Hva er din favoritt karbohydratkilde i hverdagen?

  36. Pers på 3km/5km/10km?:-) Har du satt deg mål for hvor fort du vil løpe et halvmaraton?
   Hvordan balanserer du styrke- og løpeøktene for å unngå at du ikke klarer utføre 100% på noen av delene, siden man alltid er litt sliten? F.eks om man løper dagen før bein så er det tyngre, og om man løper dagen etter bein er det tungt.. Hva med både cardio og styrke samme dag, får du fremgang med det?
   Takk for super blogg, og jeg merker det blir Nora-blogg abstinenser når det går lang tid mellom hver update! 😉

  37. – Hvordan har det gått med kostholdet etter konkurransen så langt?:) Med tanke på at det var litt tøfft sist:)
   – På konkurranser, hvor mye tror du det har å si om man er kjent eller ikke? En venninne av meg som har stilt i bodyfitness er ganske sikker på at å være litt kjent er en fordel. Hva er dine tanker rundt det? Det slo meg at det selvfølgelig kan hjelpe, om man står der 30 stk, og du vet hvem noen er.. da kan det kanskje være lettere å la blikket dra seg mot dem? Lurer egentlig bare på hva dine eventuelle erfaringer/tanker er:D
   – Hva er en flink PT i dine øyne?:)

  38. Hvor mange øvelser er normalt for deg å ha hver treningsøkt? Lite eller mange?
   Har du noen gang fått skader av treningen? For eksempel skadet ryggen med markløft, vondt i knær etter knebøy osv.
   Trener du med slynge? Om du gjør det, har det gitt deg noe effekt?
   Beste bloggen, er innom minst 3 ganger for dagen 🙂 Stå på!

  39. Jeg vet ikke om du svarer noe på spm rundt dette, og det er såklart helt greit! Tenkte at jeg kan spørre, så får du heller la hver å svare:) Men hvordan tok du treningen etter at du la inn silikon? Jeg la inn for ca 3 mnd siden, og kjenner jeg fortsatt må ta det ganske med ro og være forsiktig. Dette er jo et veldig personlig spørsmål, om du hadde sagt noen ord om det hadde jeg blitt veldig glad, men igrunn ikke noe jeg har noe med selvfølgelig!:) Mener ikke å tråkke på noe tær:)

  40. Hvordan er det med kaloriintaket gjennom de ulike delene av året? Hvor mange kcal lå du på under diett, før diett, og nå etter diett?

  41. Hva vil du anbefale en jente som ønsker å øke muskelmasse men også redusere fettprosenten? Utrolig vanskelig å vite hva og spesielt hvor mye (kcal) jeg bør spise. Det er vel slik at skal en øke muskelmasse må en ligge på kalorioverskudd, men jeg vil ikke risikere å gå opp i fettprosent. Jeg er også usikker på mengde styrke og kardio i forhold til disse målene?

  42. Har du kunnskap angående kalorier eller stoffer i forskjellige krydder? Kunne du f.eks bruke grillkrydder under diett? Eller kunne du bare bruke spesielle krydder? Greit å vite om jeg kan bruke masse krydder på diett uten at det ødelegger noe. Det gjør vertfall en utrolig stor forskjell! 🙂

  43. Hei!
   jeg hører ofte motstridende argumenter for og imot cardio under bygging av muskler – hvor ofte trener du cardio, hvilke type, og vil du anbefale cardio når målet er større muskelmasse og lavere fettprosent?
   – På forhånd takk 🙂

  44. Hei Nora
   Jeg lurte på hvordan du klarte deg på turen ift kosthold. Tenkte du mye på det? Skal selv på 5 mnd tur. Er redd for en smell og at jeg mister all muskelvekst og muskelmasse jeg har hatt det siste året. Var det lett å få trent når du var på tur

  45. Hei Nora! 😀
   Har du dager hvor du spiser alt søtt du kommer over?
   Og vet du hvordan man blir kvitt søtsuget? eller hvordan man “letter” det? 🙂

  46. Hei! Sliter med å trene rumpe, har du noen gode tips? Når jeg squatter kjenner jeg de heller på fremsiden av lårene, og ikke rumpa. sliter med appelsin hud på rumpe og lår, tips??
   Spiser du mye frukt eller i moderate mengder? Ser du på frukt som veldig sukkerinnholdig, eller som sunt?
   Mener du at proteintilskudd er nødvendig for å få fremgang, eller er det du får igjennom kosten nok, når du ikke trener for å stille i konkurranse, men for å få en strammere figur?

  47. Spiste du mye sukrin, natreen, sukrin gold, tyggis , fun saft, altså søtningsmiddel når du var på diett ?

  48. Hvor mye veier du, og hvordan har du trent de nædre magemusklene dine? 🙂
   Håper virkelig du svarer!

  49. Er det store forskjeller på hva barn/ungdommer skal få i seg i forhold til ferdig utviklede personer? Må man F.eks spise mer fett?

  50. hva hjelper spelt lomper på, er det egentlig sunt?
   hvor mye kalorier skal man få i seg iløpet av dagen, når man trener?

  51. Hei! Jeg har et så merkelig spørsmål som hvor ofte du dusjer? Du trener jo opptil flere ganger om dagen, og jeg selv er plaget med at både hud og hår reagerer hvis det blir mye dusjing. Bor du nært de forskjellige sentrene du trener på? Jeg skjønner at det handler om prioriteringer, men det må da være svært tidkrevende å trene såpass mye?:) jeg blir i hvert fall veldig imponert når jeg leser bloggen din:)

  52. Hvorfor har så mange damer som har svære muskler silikon? er det for brystene forsvinner når du trener mye? 🙂

  53. Hei, Nora:)
   Jeg lurer litt på dette med fordeling av makronæringsstoffer. Har du en bestemt fordeling her? Ift hvor mange gram proteiner, karbs og fett du inntar hver dag?=) Jeg vet selvfølgelig at dette varierer veldig fra person til person og deres behov, og at noen f eks spiser karbs i sykluser. Derfor jeg lurer på hvordan DU foretrekker å ha det, og om du har noen gode tips til hvordan man kan tilpasse dette?
   Takk for en fin og inspirerende blogg!

  54. Hei Nora! Vet dette kanskje er et litt privat tema, men jeg lurer på hvilken type prevensjon du bruker..? Tar du hensyn til at hormonpreparater reduserer effekten av styrketrening? Takk for en super blogg! 😀

  55. Jeg elsker håret ditt! Hvor mye kostet det?
   Du er en veldig stor inspirasjon for meg, og jeg lurte på hvor lang tid det tok for deg å bli ‘fornøyd med kroppen din’? Kan du vise før og etter bilder?
   Hva besto dietten din av, mens du trente?

  56. Hvilket treningsstudio pleier du å trene på? Hva ville du anbefalt å ikke spise hvis man skal gå ned i fettprosent raskest mulig?
   Digger bloggen din!!

  57. Hvordan er det å trene med silikon? Jeg vurderer å legge inn, men er redd for at det skal gjøre vondt eller at implantatene skal “være i veien”.

  58. Tips og råd før man tar silikon, mht trening, kost osv?
   Tips til valg av coach når man er lav i vekt og vil opp i vekt, er det lurt å vente til man har gått opp i vekt før man tar kontakt for å få best utnyttelse av coach timer? Eller ta kontakt for hjelp til sunn vekt oppgang?

  59. Hva er viktig p ta hensyn til og tenke på og vurdere før man tar brystforstørrelse?
   Tips til en coach? Børge fargerli, Silje mariella, Gunnar eller evt en annen, når målet og ønsket er økt muskulatur, styrke og sunn vekt oppgang? Hvem bør eg velge evt andre du vil anbefale?, vil ha kost og treningsplan.

  60. Er det sant at for å få sixpack må man unngå brødmat?
   Er Philiadelphia Sjokoladepålegget sunt?
   Er det bra å trene hver dag?
   Hvor får man kjøpt Quest Bar?
   Hvordan miste fettprosenten på magen slik at man får mer markert mage (sixpack) ?
   Hvordan lager man sjokoladegrøt?
   Hvilket proteinpulver er best, jeg bruker Whey Tech for å bygge muskler men hvilke er best?

  61. Hei Nora! Fantastisk blogg med en fantastisk kropp du har!
   Jeg er en jente på 16 , snart 17 år som er veldig interissert i trening og har drevet med et fast treningsopplegg en god stund. Jeg lurte på om du kunne komme med noen øvelser og tips til hva man kan spise i hverdagen, jeg går jo på skole, så eksempel lunsjen min blir jo ikke så spennende, hva kan jeg gjøre for å freshe den litt opp, om du forstår? 🙂
   Keep up the good work!

  62. Hei! Jeg er ei jente på 16 år som elkser å trene og spise sunt. Mammaen min mener jeg er alt for opptatt av det, og mener det ikke er sunt å trene så mye som jeg gjør. Har du noen tips til hva jeg kan si til henne, som kan få henne til å forstå at dette ikke er noe jeg presser meg selv ti,l men at det er noe jeg interesserer meg for?

  63. Hei Nora,
   Hvorfor bør man ta BCAA-tilskudd når det allerede er BCAA i proteinpulveret jeg bruker?
   Takk for inspirerende og informerende blogg! Keep up the good work! 😉
   Ida M.

  64. Hvorfor begynnte du å trene?
   Hvordan var det med trening når du var 15 år?
   Kan du legge ut flere før og etter bilder?
   Kan du lage et innlegg om “fordommer” mot folk som trener? Altså hvordan du takler det åsånn, er jo mange som aoer at det ser stygt ut med bikini fitness og at det å nesten aldri apise godteri er dumt osv (jeg er dårlig på å forklare)
   Elsker bloggeb din! Du er et stort forbilde❤️

  65. Hvordan periodiserer du trening/mat før en konkurranse?
   Hvor mye kcal overskudd (over vedlikehold) har du og i hvor mange mnd? Hvor mye kcal underskudd har du på dietten og i hvor mange mnd? (hvis du ikke vil svare på hvor mye kcal du ligger på)
   Hvor mange ganger i uken gjør du da styrke og cardio i de to periodene?
   Synes det er så eppennende å høre om hvordan utdøverene legger opp løpet 🙂

  66. Hei Nora, jeg har lest bloggen siden før du ble syk, og er veldig imponert over målene du har nådd med kosthold/trening/konkurranse.
   Vil du gi tips til hvordan redusere fett %, og hvilke mageøvelser syns du er mest effektiv? Hadde vært gøy med videosnutt på insta eller blogg 🙂
   Takk for muligheten til å spør 🙂 fin søndag til deg

  67. Er du sterk? Må du være sterk for å få en bikini kropp? Hvor mye tar du feks i brystpress med hantler eller biceps med hantler?

  68. Hei Nora! 🙂
   Jeg sliter litt med at når jeg har middagsrester og sånt noe med meg som niste, så lekker det alltid ut væske av matboksen. Derfor lurer jeg på hva slags matbokser du bruker?
   Småteit spørsmål, men det skulle jeg gjenre likt å visst, haha

  69. Hei Nora!
   Jeg er nybegynner når det gjelder styrketreningen og har kun så vidt kommet igang. Driver derfor og leser meg opp på temaet, men det er så utrolig mye (motstridende) informasjon! Mitt spørsmål handler om variasjon i styrketreningen – er egentlig det så viktig? Altså, er det best å variere øvelser – f.eks. bytte ut knebøy mot en annen øvelse – eller kan man heller øke belastningen ettersom man blir sterkere? Stemmer det virkelig at kroppen blir så ‘vant til’ en øvelse at effekten avtar selv om man øker i vekter?
   Håper dette ga mening!

  70. Hvor mye bør man få i seg av fett, karbohydrat og proteiner i løpet av en dag? (normalvektig)
   Kan man få i seg for mye proteiner? Hva skjer med proteiner som kroppen ikke bruker? Lagres dette?
   Har du noen tips på gode og sunne fettkilder? Hvilke matprodukter bør man ikke spise, i forhold til usundt fett?

  71. Tror du at Eileen og Linn kommer til å gjøre det bra i EM og VM neste år? Tror du at de har nok muskelmasse/er harde nok til å kunne hevde seg der? Hva synes du om nivået på bikinifitness i Norge mot det som er i Europa og USA?

  72. Hei! 🙂 Først vil jeg si at du er fantastisk fin, og jeg har stor respekt for hvordan du klarer å opprettholde den livsstilen du har valgt! Syns også det er veldig bra at du har lagt ut treningsprogram du deler med oss, men jeg lurer på om du kanskje kan legge ut noen videoer med hvordan man utfører øvelsene? Vil gjerne trene mer rumpe, men med så masse fancy navn blir jeg usikker på hvordan øvelsene er, haha!

  73. For å trene seg til en kropp til å stille i bikinifitness, er det mest fokus på å trene med relativt “lette” vekter, mange reps og få set, eller er det mest effektivt med tunge vekter, få reps og flere serier?

  74. Hei 🙂 jeg syns det er veldig artig å følge med på bloggen din.
   har selv PT med kostholds- og treningsprogram.
   Mye trening blir mye dusjing og vask av hår. kan jeg spørre hvilket merke sjampo og balsam du bruker ? du har et fantastisk hår. når det blir så mye vask av hår så syns jeg håret mitt blir så fort fett. har du noen bra tips??

  75. Jeg trener fast og får aldri resultater spiser også sunt og varierer treningen , sliter med at jeg småspiser hele tiden selv om det er sunt er det jo ikke bra med for mye hva burde keg gjøre

  76. – Typisk handleliste for Nora når hun IKKE er på diett? 🙂
   – Hvor mye betaler du i uka for mat på diett?

  77. Hei Nora!
   Et lite spørsmål om lomper..Spiser du det som ren snacks, eller er det mer en erstatning for brødskiva?
   Hilsen fra meg 🙂

  78. Hei! Hvor ofte spiste du når du var på diett og hva slags påfyll hadde du etter morgencardio når du ikke spiste før ved lunsjtider?

  79. Hva er favoritt fargen din?
   Hva er den beste filmen du har sett?
   Hvilket land vil du anbefale å reise til dersom man vil være aktiv og oppleve kultur?
   Den best boken du har lest?
   Hvor lang tid bruker du på mat pr dag?
   Hvor lang tid bruker du på bloggen pr.dag?
   Har du en jobb?
   Er du férdig på skolen?
   Hva og hvor vil du jobbe med?

  80. Hva slags kosttilskudd bruker du og hvor kjøper du det, eller får du alt sponset? Er alle treningsklærne dine også sponset?
   Er det lurest og trene hele kroppen eller fordele de forskjellige muskelgruppene på forskjellige dager? Eller ta og fordele det på overkropp og underkropp?? Hvilke basisøvelser anbefaler du?
   Hva anbefaler du å spise til frokost, lunsj og kveldsmat? F.eks havregrøt, er det lurest om morgenen eller kvelden?
   Når inntar du mest proteiner og karbohydrater? Mange som skriver om lavkarbodiett. Er dette noe du anbefaler eller er det veldig viktig med karbohydrater for å bygge muskler?
   Er det lurt og trene F.eks 1t cardio med høy intensitet og så 1t styrke? Eller sliter det bare ut musklene?
   Mister mann muskelmasse av og trene for mye cardio i forhold til styrke?
   Jeg har mistet en del fett (mest rundt magen) av mye løping og har derfor ikke sånnalt for mye fett, men jeg vil få vekk dette og samtidig som jeg vil bygge muskler og stramme opp. Burde jeg da begynne å trene mer tung styrke og mindre cardio??
   Har lyst å prøve meg på bikinifitness. Hvordan kom du i gang og hva gjorde du?? Er dette mest for de som har trent styrke noen år og ikke har så lang vei å gå for å oppnå resultater for bikinifitness eller er det noe “alle” kan greie vis de går 100% for det og gir alt!! Har trent seriøst i ca. 8 mnd.

  81. Hei:)
   Elsker bloggen din.!
   Lurer på hva slags mat du aldri spiser? Og hvor mange kalorier du ligger på daglig?

  82. 1. Kan du komme med ideer, eller tips til diett (hvor man ikke går mye ned i vekt) for jenter på 16/17 år?
   2. Noen effektive øvelser for lår?
   3. Hvem hjelper deg med matplan og treningsplan?

  83. Når bestemte du deg for å spise sunt? trene ordentlig osv.?
   Hvor mye veier du?
   Hva er det meste du har veid?

  84. Hei! Først av alt for en super inspirasjon du er:):):) jeg lurte på om du kunne legge ut hele det nye treningsprogrammet ditt?

  85. Hei Nora
   Først vil jeg si at du er inspirerende. Jeg liker bloggen din veldig godt og er innom flere ganger i uken. Jeg lurer på om der foreligger noen forskning på (negative) langtidseffekter av å drive med bikinifitness? Dere kjører jo kroppene veldig hardt i konkurranseoppkjøringen. Det er svært hard og mye trening, fettprosenten blir svært lav, samt lite og ensidig kost. Det er jo faktisk ganske mange måneder av året det er snakk om. Er du ikke bekymret for mangelsykdommer, nedsatt fertilitet (regner med at menstruasjonen forsvinner?) eller at dette skader kroppen på lang sikt? Det hadde vært interessant å høre dine tanker om dette. Er dette er noe dere har fokus på i miljøet?
   Hilsen ei som også elsker å trene 🙂

  86. 1. Kan du legge ut et bilde av deg selv før du begynte å trene?
   2. Hvor lang tid tok det før du fikk ordentlige resultater, og mistet masse fettprosenter?
   3. Er det sånn at du aldri spiser godteri? Isåfall, når spiser du og hva spiser du?
   Hva holder du deg unna å spise?

  87. Hei! 🙂
   Kunne du kanskje skrevet litt om hvilke shaker/kosttilskudd/proteintyper du bruker, og når du tar de, og hvorfor – altså virkningen av de? Hadde vært utrolig kjekt å lese om!:)

  88. Hei Nora.
   Dette spørsmålet kommer nok litt utenfor temaet for spørrerunden, men jeg må bare spørre allikevel. Jeg har fulgt bloggen din siden du startet å blogge, og den er veldig inspirerende.
   Men jeg synes du ser så annerledes ut i ansiktet nå enn det du gjorde for bare et par år siden. Har du “gjort” noe med det?
   Ellers lykke til med videre trening.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg