Sunne knekkebrød og helgen i bilder

Hei dere 🙂 Uken er snart over, bare noen timer igjen til det er mandag! Jeg gleder meg til ny uke med nye muligheter, vært at for slapp på matfronten denne uken så jeg gleder meg til en frisk start på ny uke. Trening gleder jeg meg også til, er jo så glad i det nye programmet mitt! I morgen skal jeg knipse masse bilder av aktiveringsbildene for å vise dere hvordan jeg gjennomfører de 🙂 


Fornøyd etter ukens siste økt i topp fra Kari Traa og tights fra Rohnisch

Selv om jeg har vært litt slapp på kostholdet har jeg ikke bare spist dårlig, det er jo sunn mat jeg liker aller best! Merker jeg blir vannete og oppblåst av å spise vanlig brødmat som jeg har gjort denne uken, og derfor måtte jeg bake litt selv i helgen. På lørdag hadde jeg en superkoselig lunsjdate med to av mine beste venner og bakte sunne knekkebrød. De falt godt i smak hos oss alle – forhåpentligvis hos dere også 🙂

Oppskriften jeg brukte ser slik ut:

4 dl sammalt grov rug

2 dl havregryn

1 dl linfrø

1 dl sesamfrø

2 dl solsikkekjerner

1 ts salt

 1 ss sukrin

7  dl vann

Bland alt godt i en bolle, blandingen skal være ganske klissete. Så fordeler du røren på to stekebrett med slikkepott før du setter de midt i ovnen på 175 grader. Stek de først 40 minutter, før du steker de i 10 minutter men åpen ovnsdør, og derretter nye 10 minutter med døren lukket. Følg med på slutten slik at de ikke blir brent.

Avkjøl på rist før du finner favoritpålegget og nyter 🙂

Helgens høydepunkt var likevel at jeg ENDELIG fikk meg kamera 🙂 Har ikke hatt mitt eget på en lang stund nå, og man kan jo ikke være blogger uten eget kamera! Kjærlighet ved første blikk kalles nok dette:


Med jobbing hele helgen har jeg gått for lettvinte løsninger, som frokostblanding med melk. Denne fra Iherb er utrolig god, og også mye sunmere enn vanlige frokostbladninger .  Iskald melk over og toppet med mager vanilje kesam, sukkerfritt syltetøy og banan ble dette virkelig godt!


Selv om det har vært mye jobbing og lite fri i helgen fikk jeg heldigvis tid til en tur ute i det fine været i dag. Selv om det er sol er et iskaldt her i trønderhovedstaden – men jeg vet heldigvis å kle på meg. Parkasen min er så god og varm, kommer til å bli flittig brukt i høst 🙂 Uten tvil et av mine favorittplagg denne høsten!


Lenkene i innlegget er sponset.

Ha en fortsatt fin søndagskveld alle sammen 🙂

21 kommentarer

Siste innlegg