Kvelden i bilder

I kveld har jeg fått første lag med konkurransefarge og drukket litt vin som smakte MAGISK!

Jeg har hattt hobbyverksted på hotellrommet og plutselig fått meg glam-sko som matcher den fine bikinien min:


Jeg har kost meg masse med de søteste roomiene noen kan ønske seg:

Og jeg gleder meg til å spise smågodt i morgen! Men først – skjønnhetssøvn! Natta 🙂

17 kommentarer
  1. Syns nå det er litt rart at det er tillatt med alkohol i en sport? Med tanke på at du skal drikke vin for å bedre prestasjonen din, liksom? Eller er det kanskje bare jeg som er helt på jordet, hahha:)

  2. Var alkoholen noe å henge seg opp i ? Litt vin i glasset skader ikke før en legger seg 🙂 heier på deg Nora

  3. Hallo!!!!! Jeg er nesten blitt fast leser bloggen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Sorry for det. Det har egentlig ikke vært noen bra grunn til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogen er evig bra, og du fortjener å få all ros du kan få for denne blogggen!! Dette er faktisk en av de beste bloggene på Blogg etter min mening og den er helt ærlig. Jeg blir nesten helt misunnelig av å lesa denne blogen og jeg skulle av og til ønske at det var min side!!!!! Hahaha! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å bloge fordi jeg fikk så mange stygge kommentarer fra drit frekke folk. Om du får frekke kommentarer fra drit frekke folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de frekke. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkurranse som link jeg akkurat har testet ut. Det er sånn at du kan vinne en premie om du svarer på noen sprsml. Det er kjempe kjekt å være med på synes jeg, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et skolelotteri. Det var veldig koselig. Kanskje du vinner nå? 😀 Jeg håper uansett at du blir med i konkn. Keep bloggin!

  4. Så fine bilder! Gleder meg til å se deg på livestream straks 🙂
   Ingvild: Vin er da valgfritt, mange som drikker littebitt kvelden før, for som alle vet har alkohol en “dehydrerende” effekt da man skal være “skarp” i kroppen når man står på scena…

  5. Så nettopp på livestreamen fra klassen din og du så helt fantastisk ut!!!! Du så mye mer trygg ut på scenen i dag enn du gjorde forrige gang, litt usikker i noen av poseringene kanskje, men du ta deg fort inn igjen. Bare husk å vær sikker på deg selv og gjør det du føler er rett. Du ser helt nydelig ut og jeg heier på deg!!!! Lykke til! Gleder meg til å se resultatet senere i dag!! 😀 😀 😀

  6. Æsj, synd med finalen. 🙁 Jeg ville hatt deg videre, men det var et veldig sterkt felt denne gangen. Du har jobbet hardt og forberedt deg godt – helt ærlig syntes jeg du forsvant litt, og tror forskjellen fra Stavanger var håret som jeg så mange tipset deg om å endre. Jeg er ikke enig – med løvemanken så du ut som energisk “Shakira”. Uansett, bare en umiddelbar tilbakemelding. Vær superstolt av deg selv og styrken du har til å gjennomføre mål du setter deg – ta det med deg videre i livet, du kan få til alt du vil! Nyt friheten nå!
   h:)

  7. Sprek dame du ja. Men synes du ikke selv at det blir litt for mye av det “gode” noen ganger?
   snuggen.blogg.no kan være fin underholdning når du lader opp til neste konk! 😀

  8. Nora, så synd du ikke kom videre 🙁 heiet på deg! Du ser fantastisk ut 🙂 blitt hekta på bloggen din 🙂 du er herlig:) hvordan kommer man i kontakt med fitnessnora online coach ? Jeg vil bli med neste år.

  9. Du er såå fin! Lurte på om dere får tilbakemelding fra dommerne på hva dere kan forbedre til en annen konkurranse, hvorfor man ikke ble valgt fremfor noen andre og lignende?

  10. Synd du ikke kom til finalen i dag, Nora! Uansett, du har jobbet knallhardt hele veien og det står det enormt stor respekt av. Kos deg i dag og nyt at konkurransedietten er overstått for denne gang.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg