Lat lørdag

Jeg kommer virkelig aldri til å bli vant med å barbere HELE kroppen min, uansett hvor mange konkurranser jeg bestemmer meg for å delta i. Det er virkelig verdens rareste følelse å barbere magen sin, og enda verre med ryggen! Heldigvis deler jeg hotellrom med teammates Linn og Ingrid, så vi brukte hjalp hverandre inne i dusjen. Helt normal sport, ikke sant? 😛

Genser fra Better Bodies og joggebukse fra MXDC, det er vel vanlig antrekk i dusjen?!

 Vinflaska ligger klar, den skal hjelpe meg å bli litt mykere i poseringene på scenen i morgen. Det blir så fantastisk – jkan ikke komme på sist jeg drakk hvitvin og det er jo så godt 😀 Husk forresten også at dere fortsatt kan klikke hjem en gratis prøvepakke med barberhøvel og to barberblad av Dorco Shai her. Kroppen min er i allefall klar for farging  ved bruk av denne nå, og jeg føler at den er klar for scenen også.  Det føles så godt å v’re fornøyd med formen selv – tror virkelig det er noe som vises 🙂 Må bare legge til et par bilder til fra gårsdagens innveiing, jeg klarte selvfølgelig ikke å la være å kjøre en funnyflex 😀 Ikke rart han i bakgrunnen klør seg i hodet, det er kanskje ikke sånn man skal poserer i bikinifitness? Haha!

Nå ligger jeg i hotellsenga og ser livestream fra Treningsforum og lever latmannslivet med rosa sokker på. En skikkelig lat lørdag med andre ord – godt å lade skikkelig opp til morgendagen! Lakselunsjen er med fra Trondheim, men siden dette er siste dag med matbokser på en stund klager jeg ikke! Jeg skal ikke bevege meg av flekken før jeg sprayes med første lag farge klokken 1700, i mellomtiden skal jeg ligge her og kose meg med å se på alle fine atleter som konkurrerer i dag. Ønsker alle masse, masse lykke til! Vi er uansett vinnere fordi vi kom oss på scenen – alle som en 🙂 

19 kommentarer
  1. Så fin du er! Tror Sykt fin mage! 🙂 Tror skoene dine (så de på insta) blir veldig fine også.
   Bare lurte litt på hva du mener med at hvitvin gjør deg løsere i kroppen? Mener du at den er med på å få ut vannet slik at du blir mer markert?

  2. Hei!!!!! Helt til å begynnne med fortellle deg at dennne siden er til drit stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de søteste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen??? :3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du oppdaterer enormt ofte fremover!!!!

  3. Masse lykke til i morgen! Heier på deg! 🙂 Du strålte sist gang, ikke vanskelig å se du koser deg! 🙂

  4. Hallo!!! Helt først vil jeg baree fortellle deg at blogggen din er til drit stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de kuleste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen?? :3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger mega ofte fremover!!!!!

  5. Heeelt normalt å barbere mage og rygg Nora…Jeg gjør det heeele tiden jeg altså! Ikke noe stress!:p Thehe! Nei, det er godt med teammates som kan hjelpe til der det trengs! Og det høres ut som en herlig og behagelig lørdag for deg, og det er godt! Gi ALT på scena i morgen, skinn slik bare du kan! Jeg heier på deg!

  6. sikkert digg å se flere bikini jenter stå å barbere hverandre. to holder bena til den ene mens den fjerde tar seg av intimbarbering. mmmm bør legge inn litt pornografiske bilder her synes jeg, piffe opp bloggen litt. da får du flere lesere enn bare rosa fjortisser.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg