Konkurranseklar jente og konkurranse til dere!

Det er en million små ting som må ordnes før man kan delta i en fitnesskonkurranse. Som jeg har nevnt til dere tidligere må ALT av kroppshår fjernes – dette er faktisk ekstremt vitkig. Hvis hårene ikke er fjernet vil ikke konkurransefargen sitte fint, og dommerne kan trekke en utøver ned for dette. Nå som jeg har jobbet så lenge og målrettet mot NM er det uaktuelt for meg å la en ting som hårvekst trekke meg ned. Derfor bruker jeg nå mot Norgesmesterskapet barberhøvler fra Dorco Shai som faktisk en verdens første damehøvel med seks barberblader. Disse høvlene er supereffektive og sørger for å få med seg ethvert lite hår – og passer derfor perfekt for meg nå rett før konkurranse!

Konkurransen er annonsebasert. 


Uka før konkurranse må huden også skrubbes og deretter barberes – før jeg kan legge meg med myke og hårløse legger i favorittøflene for å slappe av i senga. Hvis du også vil prøve Dorco Shai kan du bestille en gratis prøvepakke med to barberblader, helt uten å betale for det! Du trenger bare å klikke her – så får du denne råååsa og lekre høvelen rett hjem i postkassa som redning for hårete høstlegger.


Nøye hårfjerning er et av tiltakene jeg gjør for å bli enda finere på scenen frem mot NM, og jeg har i tillegg bestemt meg for å drikke litt hvitvin før jeg går på scenen. Dette er for å myke opp bevegelsene mine slik at jeg ikke blir så stiv, bevegelsene skal være myke – akkurat som leggene mine etter barbering 🙂 Til slutt har jeg en konkurranse til dere hvor dere kan vinne et helt års forbruk av Dorco Shai! Alt du trenger å gjøre er å bestille prøvepakken og deretter legge igjen epost og navn i kommentarfeltet under. Da vil du bli med i trekningen om et år med hårløse legger 🙂 Ikke nok med det, i tillegg kan du vinne disse velværeproduktene samtidig:

Alt du altså trenger å gjøre er å bestille en gratis prøvepakke som du kan gjøre ved å klikke her. Nå skal jeg ta med meg den hårløse kroppen min for å øve enda mer på poseringer, de skal perfeksjoneres den siste uka. Ha en fin søndag og lykke til i konkurransen alle sammen 🙂

31 kommentarer

Siste innlegg