Overskudd og treningsglede

For en herlig start på uka jeg har hatt! Tilbake på jobb og trening med fulle energilagre etter godt med mat i helgen 🙂 Som jeg har nevnt tidligere er jo det å trene med overskudd det jeg savner mest under en diett, og derfor var det så godt å komme på trening med masse å gi! Kjørte på med en skikkelig bra beinøkt på søndagskvelden – god kontakt og pump gjennom hele økta. Jeg kjørte kun etter lyst og økta mi så slik ut:

Frontbøy  4 x 8

Beinpress 10 x 10

Utfall i smith 3 x 12

Beinspark 3 x 10

Strake markløft 3 x 8

Bulgarske utfall med manualer 3 x 10

Sittende lårcurl 3 x 12

Jeg var strålende fornøyd etter økta, elsker overskuddstrening! Ren og skjær treningsglede tror jeg den følelsen kalles 🙂 Avsluttet med å tøye kroppen godt og å pine meg selv gjennom noen runder på foamroller. Godt for slite bein med litt egenmassasje, selv om det gjør vondt. Etterpå måtte jeg selvfølgelig leke meg litt i ribbeveggen og harryflexe litt – dagen er ikke den samme uten!


Fornøyd brownie i topp og tights fra Better Bodies. ( sponsede lenker)

Jeg fylte skikkelig godt på etter økta var ferdig, satt sikkert en halvtime på Elixia og spiste opp alt. En pakke speltlomper, en boks cottage cheese, sjokoladeprotein, banan og blåbær høres kanskje ikke som en dum kombinasjon? Det smakte virkelig magisk og supert påfyll av karbohydrater og proteiner etter en god treningsøkt. 

Før vi dro hjem rakk jeg en siste tur innom butikken for å se om jeg fant noe godt – og nå er det ferske fiken i butikkhyllene igjen! De smaker virkelig himmelsk, søt og god samtidig som den er en proppfull av aminosyrer. Supermat med andre ord 🙂 I dag er det selvfølgelig rett tilbake på diett og trening, ikke lenge igjen til NM nå og jeg gleder meg allerede! Derfor skal jeg komme meg i seng nå, opp til en ny treningsdag i morgen. God natt alle sammen – håper dere har hatt en super start på uka dere og 🙂


16 kommentarer

Siste innlegg