Avreise og konkurranseklar

God morgen 🙂 Avreisedagen er her og jeg gleder meg masse til helgens konkurranse i Stavanger. Jeg har langt i fra hatt et optimal oppkjøringsuke, frisk som en fisk hadde vært det beste men helsa er det ingenting jeg får gjort noe med. Så da må jeg heller fokuserere på tingene jeg faktisk kan gjøre noe med – sånn som poseringene. Jeg fikk gjennomgått de en runde samtidig med gårsdagens formsjekk, med de fineste teamjentene mine og coach Robert. Jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra min kjære coach – og det er veldig godt å ha med seg.

Som dere ser på bildene over hadde jeg ikke akkurat verdens vakreste negler fra før, men det fikk jeg heldigvis ordnet i går 🙂 Jeg satt min lit til negledesigner Tove hos Bare Velvære og spurte om negler som ville matche konkurransebikinien min. Hun fikk frie tøyler og ga meg et resultat jeg ble superfornøyd med! Det er mange om beinet i konkurransen, og da er det nettopp i slike små detaljer som negler som kan utgjøre en forskjell. De har egne nettsider du kan titte innom her om du og føler for å bestille deg time for å få freshere negler i hverdagen 🙂



Kofferten er klar, nesesprayen er med og jeg er good to go. Skal gjøre mitt beste for å oppdatere bloggen i løpet av helgen, hvis ikke skal jeg få lagt ut fortløpende oppdateringer på bloggens Facebook-side og legge ut bilder på Instagram. Dere finner meg som @fitnessnora – og jeg skal ta med meg alle lykkeønskinger og bruke de til å stråle på scenen 🙂 Nå skal jeg straks dra til flyplassen – og for alle dere som måtte ønske å følge med i helga skal Treningsforum sende konkurransen live. Du kommer til siden ved å trykke på bildet nedenfor – uten å være sikker antar jeg at bikiniklassen skal på scenen mellom 11-12.30 engang. Gjerne hei litt på meg hjemme fra stua <3 Dere har vært en drøm å ha med på veien!

 

Innlegget inneholder sponsede lenker

28 kommentarer

Siste innlegg