Tidenes supersøndag!

God kveld kjære lesere! Først og fremst må jeg bare si tusen takk for alle støttende kommentarer på gårsdagens innlegg – dere er så fantastiske! Det betyr så uendelig mye for meg å ha dere i ryggen – det gir meg ekstra motivasjon til å kjøre på videre. Denne fantastiske søndagen startet med en solskinnstur opp til Geitfjellet på ca. to timer. Det er så godt å komme seg ut i frisk natur og få mest mulig ut av finværsdagene vi har. Deretter var det klart for fotoshoot, og det var supergøy! Jeg har allerede fått et bilde av fotograf Tor Inge Langberg, gleder meg som en unge til å se flere 🙂

Etter shoot hadde jeg en bra økt på overkroppen, jeg kjørte hardt på fordi jeg viste at en enorm belønning ventet på meg hjemme. Nemlig diettens første frimåltid! Jeg handlet ALT jeg hadde lyst på, og under ser dere hva som havnet i kurva mi. Det er langt i fra søtsaker og usunn mat jeg har cravings på – men cottage cheese, banan, bær, speltlomper og PEANØTTSMØR <3 Og litt til som dere ser, det er jo ikke fullt før det renner over.

Rett etter trening satte jeg til livs pakken med speltlomper, og fylte første halvdel med sjokoladeprotein, sukrin gold, banan, sukkerfritt syltetøy, cottage cheese  og peanøttsmør. Tror smilet gikk helt til ørene mens jeg spise disse herlige lompene, det er fantastisk hvor mye mer man setter pris på mat under en diett. 

Middag må jo ei jente også ha, i dag ble det pizza med resten av lompepakken min. Pesto og tacosaus ble smurt på bunnen før jeg toppet med ferske grønnsaker, skinke, ost og ketchup. Med litt ruccola og oregano på toppen ble dette virkelig et perfekt måltid! 

I skrivende stund er jeg ganske så mett, men det er ingen tvil om at jeg skal spise et tårn med proteinpannekaker til dessert. Bananpannekakene mine er den beste oppskriften på proteinpannekaker jeg vet om og det kommer til å bli så magisk 🙂 Først skal jeg bare øve på poseringer, viktig at de sitter nå som det bare er tre små uker igjen til konkurranse. Jeg har også blitt intervjuet av Fitnessbloggen i dag, klikk på bildet under hvis du er interessert i å lese det 🙂 Ha en fin kveld da dere – det skal iallefall denne jenta ha!

16 kommentarer

Siste innlegg