Tilbakeblikk og fokus fremover

Etter artikkelen i den siste utgaven av Shape Up fikk jeg tilsendt  “nye” bilder av fotografen som har tatt ett av bildene som ble brukt. Flinkeste Drea tok bilder av meg rundt denne tiden på året i 2011, og nå har jeg fått tilsendt noen bilder fra den shooten jeg selv ikke har sett før. Helt rart å tenke på at det er to år siden – virkelig på tide at jeg kommer meg på scenen igjen 🙂 Veldig gøy se formen da kontra nå, faktisk synes jeg ikke at det er så veldig langt i fra dagens form selv. Uansett, disse bildene inspirerte meg iallefall til å planlegge et par nye fotoshoots i løpet av høsten – gleder meg allerede!  

Foto: Drea Utvik Karlsen

 I tillegg har jeg til fotoshoots har jeg booket og bestilt en del andre ting og behandlinger – egotrip og fokus på meg selv fremover. Som en del av dere allerede har mistenkte har jeg blitt singel igjen, så nå skal jeg bare en hel masse saker som gjør meg glad og happy camper fremover! Gleder meg til å dele det med dere etterhvert 🙂 Fullt fokus fremover med andre ord – og da vil jeg gjerne ha innspill fra dere lesere også. Er det noe dere vil ha mer av eller savner på bloggen så er det bare å rope ut! Det blir nok av “dette har jeg trent og spist i dag”- innlegg, så kom gjerne med ønsker. Ellers har jeg ikke så mye å meddele denne onsdagsmorgenen bortsett fra gårdagens superkjappe middag. Tunfisk stekt med løk, chili, tomat og paprika blandet med karriris og litt ruccola på toppen for syns skyld. Det skal ikke så mye til for å gjøre tunfiskboksene litt mer spennende 🙂 Ser kanskje ikke superdelikat ut – men jeg lover at det smaker godt og at musklene blir veldig glade for denne enkle retten. Nå må jeg løpe så jeg rekker jobb – ha en fin dag da dere!

 

13 kommentarer
  1. Hei! Jeg har et lite spørsmål; hva steker du i og hvis du steker i olje, hvilken type?
   Lykke til på scenen – blir spennende å følge de g på veien 🙂

  2. Fyyy flate så godt du såg ut, og du er jammen ikke langt fra samme form nå! Du e ei skikkelig tøffesen Nora, og jeg vet du vil klare å stå på 100% videre!:-) Utrolig kjipt med brudd, men så veldig bra at du klarer å se fremover og ta deg en real egotrip! Jeg ønsket massasje, fotoshoot, frisørtime, ny garderobe og masse annet på egotrip!:-D
   jeg vil alltid se treningsvideoer. Og når du har laget noe lurt til middag.

  3. Du ser skikkelig rå ut, både da og nå;) lykke til på scenen og med fotoshoot! Det må være kjekt å kunne dokumentere de flotte resultatene:) det er leit med brudd ja, og da er jeg helt enig i at en skal ta vare på seg selv og gjøre det en har lyst til! Kos dg så godt du kan;)

  4. Hei Nora. Kan du anbefale ett treningsprogram for oss som helt utrent og har en del tonnasje på kroppen? Har lyst til å bli i bedre form. Event starte lett med økninger etter hvert.
   Bor på fagre Frøya.. PS. Så deg på Frøyafestivalen. Ble skikkelig glad det jeg så deg..

  5. Hei. Digger bloggen din og ønsker deg lykke til videre med treningen. Jeg bare lurte på om du har en god øvelse for innside lår (for fettet som er der) 🙂

  6. Du ser så råååååå ut, og ENDA råere i år kjære deg! Løp å ta flere photoshoots du 😉 hihih!
   Takk for i går ditt spreke kvinnfolk!!! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg