Tung trening og trøsteshopping

Hei dere!  I dag var det klart for en ny styrkeøkt, i dag trente jeg bein og skuldre. Helt ærlig så hadde jeg en crap økt – ikke vet jeg hvorfor, men det stemte bare ikke i dag. Jeg sov godt i natt, våkent uthvilt til en ny dag og gikk morgencardio i sola. Jeg var derfor helt klar for en god styrkeøkt, men sånn ble det altså ikke. Sånne dager kan vi vel alle ha innimellom, og så lenge det bare skjer en gang i skuddåret skal jeg vel ikke klage. Jeg får heller ta med meg følelsen og sette enda mer pris på de GODE øktene, sånn som det egentlig skal være. Ingen av oss er supermennesker, og alle har vel dårlige dager innimellom enten det på jobb, skole eller på trening. Da er det bare å gjøre så godt man kan likevel, og gjennomføre på best mulig måte. En ny dag med nye muligheter venter i morgen, og jeg fikk uansett gjennomført ei økt som så slik ut:

Hip thrust med strikk 4 x 10

Reverse hyper i kabel 3 x 10

Ettbeins strake markløft 2 x 8

Liggende lårcurl 3 x 10

Militærpress 2 x 8

Sidehev i kabel 2 x 15

Omvendt pecdec 2 x 15

Ettbeins strake markløft er en fin øvelse for kontakt med bakside lår og rumpe synes jeg, det kjennes at den river. Jeg bruker ikke så tunge vekter på denne øvelsen, det er jo en prøvelse i seg selv å holde balansen! Det er et godt eksempel på at det ikke nødvendigvis må så tunge vekter til – så lenge kontakten er der. Det gjelder i alt fra knebøy til bicepscurl – sørg for korrekt teknikk og kontakt før du kjører på med tyngre vekter. Etter treninga ventet en rask middag før jobb – igjen pytt i panne med salat ved siden av. På toppen har jeg dette krydderet, dette måltidet er så godt – så enkelt 🙂 God mat hjelper alltid mot en tung dag, det samme gjør litt trøsteshopping. Jeg handlet mye nytt som har kommet inn hos X-life, vil du shoppe litt du også er det f.eks salg på Reebok nå som du finner her. 🙂

 Musklene har fått mat og energi, sånn at de er klare til å gi 100% i morgen for da SKAL jeg ha en god økt! Ingen tid til dårlige økter hvis jeg skal bli i killer form til Stavanger Open. Nå har jeg fått ut fingeren og meldt meg på også – ingenting å holde igjen på fremover!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg