Lakselunsj og magetrening

Hei dere! Endelig er det fredag og helg. Jeg skal besøke familien på Frøya denne helgaenog gleder meg utrolig mye til en noen dager hvor jeg bare kan koble av. Løpeskoene er selvfølgelig med så jeg får lagt inn litt cardiotrening i fin natur, men ellers blir det bare kos og avslapping i helga. Jeg synes jeg fortjener litt klapp på skuldra i dag, jeg har faktisk lagd meg matbokser i stedet for å spise speltlomper! Lunsjen ble stekt laks, grønnsaker og ris. Så godt og så enkelt – jeg tror aldri jeg blir lei av laks!

Fri fra styrketrening i dag og jeg kjørte 4 x 4 intervaller på mølla og mageøvelser på ball. Jeg vil så gjerne ha mer markerte magemuskler- det er jo så fint! Så hvis noen av dere har tips til noen fantastiske øvelser for magen tar jeg mer enn gjerne imot de. En treningsball er alt du trenger for å få gjennomføre samme mageøkt som meg i dag, mine abs var i allefall on fire når jeg avsluttet. Her er mageøvelsene jeg kjørte i dag – alle på ball:

Rollouts 3 x 10

Tuck-ins 3 x 12

Planke 3 x 1 min

Situps 4 x 15

Til dere som ikke synes mitt etter treningsmåltid så veldig digg ut – kanskje det under frister mer? Dette er sjokolade- og vaniljeprotein blandet sammen med bittelitt vann, før jeg blander inn litt sukrinmelis. Det gjør konsistensen tykkere, så det blir perfekt å smøre utover riskakene. Smaker supergodt og er mye bedre enn å drikke shaken og knaske tørre riskaker ved siden av.


Nyt fredagen og ha en riktig god helg alle sammen – det skal iallefall jeg ha!

11 kommentarer

Siste innlegg