Formbilder og innblikk i dietten


God morgen! Jeg er ferdig med dagens cardio, i dag ble det ca 50 minutter jogging ute i skogen. Hjemme knipset jeg noen usminkede og svette bilder av formen i speilet i hotpants fra Better Bodies som du kan finne her. Det går sakte men sikkert fremover – det er viktig å huske at all fremgang ER fremgang. Kroppen reagerer ikke alltid som vi vil, men da er det ekstra viktig å ikke gi opp. Så om du skulle føle at prosesen går sakte – ikke gi deg, ikke triple cardiomengden og mest av alt ikke glem hva du jobber for! Jeg for min del gjør en eller annen form for cardio hver dag, og jeg liker å variere på det. Ved lavere intensitet som rask gange vil jeg kanskje gå en time, ca. 45 minutter og intervaller rundt 20-30 minutter. I tillegg til de 5 styrkeøktene mine i uka er det all treningen jeg gjør – og det er vel ikke uoverkommelig? Poenget mitt er at du ikke trenger å tilbringe hele livet inne på gymmet for å komme i god form, kvalitet over kvantitet! 

Samme prinsipp følger jeg for måltidene mine – jeg spiser tre store måltider hver dag i tillegg til shake og riskaker/rosiner etter trening. Under ser dere noen måltidseksempler for å få innblikk i dietten min. Jeg spiser dagens første måltid ca. klokken 12 og dagens siste mellom 8-10, alt etter hva jeg rekker. Jeg kutter ikke ut noen næringsemner, men har en fin balanse mellom de.

Kokte egg, salat og kesamdressing

Havregryn, sjokoladeprotein, banan og cottage cheese toppet med sukrin gold

Karbonadedeig, ris, avocado og salat

Bærfluff av mager kesam og jordbær, toppet med eple og banan

Taco med karbonadedeig, grønnsaker og speltlomper

Med andre ord, diettmat er MYE mat, det er sunn mat og det er digg mat. Ingen grunn til å klage med andre ord! Så spis maten din, tren hardt og resultatene vil komme. God treningsøkt i dag!

26 kommentarer

Siste innlegg