POW, pain og posering

For en herlig start på uka! Våknet til knallvær og da var det ikke annet å gjøre enn å dra på seg joggeskoene og komme seg ut i sola. Ikke noe problem å gjennomføre cardio i slike herlige forhold. Måtte kjøre på med en liten flex, X-life har nemlig en konkurranse på instagram ut sommeren hvor den som har det beste POW bildet vinner gavekort på 1000 kroner! Bildet skal vise sterk fysikk i imponerende natur – og under ser dere mitt første bidrag. Nå som været er så fint skal dere ikke se bort i fra at jeg river av meg klærne og flexer litt mer, haha! Vil du være med i konkurransen du og så ta av litt klær, strut your stuff og bruk taggen #xlife_no på instagram 🙂 På tide å vise frem sommerkroppen 2013!

Etter tur ventet jobb og rundt klokken 12 spiser jeg dagens første måltid. Jeg spiser heller få og store måltid enn mange små, rett og slett fordi det passer hverdagen min bedre. Jeg synes det blir litt “pes” å drasse rundt med matbokser jeg må spise hver 3.time, og spiser derfor heller etter sultfølelsen. Lunsjen i dag ble en stor skål cottage cheese blandet med eplepære funlight, oppskjærte epler og masse kanel over. Det er så godt! 

Etter jobb ventet trening – som alltid var det bein på planen. Med bare kort tid igjen til konkurranse er det tid for å legge inn et ekstra gir – og vi avsluttet dagens beinøkt med geriljacardio på mølla. Det er kort, effektiv og blytung utholdenhetstrening. Oppvarming med 5 minutter jogging med stigning, før intervallene begynner. 8 x 20 sekunder med intensiv jobbing, og 10 sekunder mellom hvert drag er måten jeg kjører disse intervallene på. Jeg har mellom 6-8 i stigning, og setter farten på mølla så høyt jeg bare klarer. Med bare 20 små sekunder å løpe klarer jeg å motivere meg så mye enklere – det er jo over nesten før det har begynt. Likevel er det pain når det står på, men ingenting kommer av seg selv her i verden og minst av alt resultater på trening. Og jeg har planer om å komme i kickass superform til høstens konkurranser – så det er bare å gi jernet nå! Legger ved et bilde fra gårsdagens poseringstrening, jeg skal terpe, terpe, terpe fordi øvelse gjør mester.

Matboksene for i morgen er klare – failing to plan = planning to fail vet dere! Nå skal jeg finne senga, klokka er satt på tidlig for å gjøre unna cardio før jobb. Uka har startet fantastisk og jeg skal sørge for at den forsetter på samme måte! Natta 🙂 

9 kommentarer

Siste innlegg