Torsdagstrening

Hei dere! Jeg kjente at det verket i kroppen da jeg våket i dag tidlig etter gårsdagens økt, så herlig følelse å kjenne at man har trent synes jeg. For at ikke stølheten skulle plage meg under dagens økt sørget jeg for å varme opp skikkelig på mølla og tøyde lett før jeg begynte. Bein og skuldre fikk gjennomgå i dag, og jeg begynner å få tilbake litt av styrken min nå. Det er så gøy å merke at det går fremover, selv om det fortsatt er langt igjen til dit jeg var. Flaks jeg har resten av livet å trene på 🙂 Økta i dag så slik ut:

Knebøy til boks 3 x 5, 55 kg

Hipthrust 3 x 8,  65 kg

Reverse hyper i kabel 2 x 10, 20 kg

Strake markløft, 2 x 10, 55 kg

Militærpress 2 x 10, 30 kg

Sidehev i kabel 2 x 10, 5 kg

Sittende facepull 2 x 12, 40 kg


 Tights / sko (sponsede lenker)

Mange av de samme øvelsene går igjen på programmet mitt, men jeg liker å gjøre ulike varianter av de for å få variasjon. Facepull som jeg gjør på bildet over kan jeg gjøre både stående og sittende. Sidehev kjører jeg enten stående/sittende med manualer, eller i kabel. Jeg har troen på at det gjør godt både for musklene og for hodet å variere øvelsene. Jeg føler selv at jeg får ulik kontakt med musklene når jeg kjører sittende vs. stående og det passer meg derfor perfekt å bytte på. Etter trening var det rett hjem for å spise shake og riskake som smaker ekstra godt om man knuser riskakene, blandet proteinpulveret med bittelitt vann før man blander det godt sammen og spiser med skje!

Jeg måtte kaste det i meg, for det var ei frøken som var veldig gira på å gå tur. 30 minutters rask gange med verdens fineste Ayla ble dagens kjappe cardiorunde, før vi måtte søke tilflukt for regnet. Heldigvis var det godt og varmt inne, og en stor og god middag ventet også. Tunfisk stekt i panna med grønnsaker, salat og speltlomper er torsdagskos på sitt beste.


Nå vi kose oss i sofaen med serier resten av kvelden, jeg har jo så mye å ta igjen etter et halvt år på tur 🙂 Ha en fortsatt fin kveld!

7 kommentarer

Siste innlegg