Magisk mandag

For en fantastisk start på uka dette har vært! Denne mandagen har virkelig vært magisk og jeg er en stk veldig glad jente 🙂 Vi er nå på et hotell og det var så godt å faktisk ligge i en seng igjen at jeg har ikke ord for det. Våknet uthvilt og dro rett på treningsstudioet her i byen, over en uke siden sist så det var virkelig etterlengtet! Kjørte to økter for å utnytte det maksimalt, dagens første ble overkropp. Deretter ventet en skikkelig powerbowl etter endt trening, havregrøt kokt med melk, vaniljeprotein og bananer. Nom!

Swakopmund er en veldig søt liten by og vi brukte resten av formiddagen på å vandre langs standpromenaden i solskinnet. Cardio kombinert med sightseeing er alltid en bra plan, to fluer i en smekk. Vi tok også turen innom et spa for litt pampering – godt med sivilisasjon igjen! Finfin måte å lade opp til dagens andre treningsøkt. Underkroppen min trenger virkelig å jobbes med, det er jo ingen tvil om hvor fokuset ligger i bikinifitness. Jeg vil bygge mer booty, få litt mer junk in the trunk 😉 Med fokus på dette så dagens andre økt slik ut:

Knebøy 3 x 6
Utfall i smith 3 x 8
Beinpress 3 x 10
Utspark 3 x 8
Strake markløft 3 x 6
Liggende lårcurl 3 x 8
Bulgarsk utfall 3 x 8
Hipthrust 3 x 10
Reverse hyper 3 x 12

Reverse hyper som dere ser på bildene over er en helt ny øvelse for meg, og gjett om den skal bli gjort flere ganger! Veldig god øvelse for rumpa – og jeg var veldig sliten etter denne knallharde økta. Viktig med påfyll til musklene etterpå, og vi fikk virkelig utnyttet kjøkkenet på hotellet. Stekte kyllingfilet og lagde en stor salat med avocado, tomat, agurk, paprika, spinat, rødlkål og vårløk. Dressingen ble enkelt og greit laget av yoghurt naturell, presset hvitløk og litt salt. Så godt – så enkelt! I morgen venter campinglivet igjen, og dietten består da for det meste av tunfisk og havregryn. Dette festmåltidet kommer jeg derfor til å leve lenge på. I tillegg til alt dette har valpen vår blitt født – 8 små uker til vi får hente han hjem! Magisk mandag – håper dere har hatt en like bra start på uka der hjemme. God natt fra Namibia 🙂

6 kommentarer
  1. Hva er dine favorittøvelser for rumpe/lår? Hvor mye tar du i hip trust? Gleder meg til å følge “rumpeutviklingen” 😉

  2. fader altså. er så respekt at du greier å trene og spise sunt gjennom hele reisen din!! 😀 motivasjon

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg