Fiji Fever

Fiji er uten tvil en av de fineste stedene jeg har vært. Krystallblått hav med fantastisk sikt under vann, palmer og kritthvite strender. Paradis med andre ord – og jeg skal definitivt tilbake hit engang i løpet av livet 🙂 Med kort tid her i paradis har vi virkelig utnyttet dagene våre maksimalt. Båttur, padlet kajakk, snorklet med fine fisker, spist god mat og KOST oss 🙂 I stedet for å skrive så mye om det legger jeg heller med en del bilder – de sier jo tross alt mer enn 1000 ord.

Litt trist å forlate dette fantastiske stedet etter så kort tid, men det som venter blir nok ikke feil det heller. Ny verdensdel venter – i morgen skal vi nemlig færra te Mexico!

10 kommentarer
  1. Nora! Du er så heldig som får oppleve alt du gjør! 😀
   Og du ser så bra ut! Den flotte kroppen 🙂
   Kos deg videre 🙂

  2. Hehe! Må smile litt – du skriver at alle stedene du har vært på så langt er de fineste – kan skjønne det – må jo være vanskelig å bestemme seg 😀
   Men kunne du svare på hvordan det går med pengebruken? Lurer litt fordi jeg tenker å få til 11 mnd ut på tur med avreise 1.mai neste år…du har faktisk vært den som har kicket det hele i gang. Har tenkt på det maaaange ganger, men mottoene dine om “du kan hvis du vil” og “gjør det NÅ” osv har virkelig gjort at jeg har bestemt meg 99 % for å gjøre det. Har jobb og leilighet og lån, så litt planlegging må til, men har heldigvis en god del oppsparte penger (som skulle gå til hus, men så ble jeg singel i stedet…hehe) . Kan bo gratis hos venner i Australia (2mnd) og Europa (2mnd) hvor det er dyrest å bo og tenker på 4 mnd i Sør Øst Asia og 3 mnd i Afrika (kan bo gratis her og) som jo er billige land så lurer på om 200 000 kr er nok…ser du har beregnet 150 000 kr for 6 mnd…
   Ellers takk for inspirasjon både ift trening og reising! For en herlig jente 😀

  3. DS: haha, det hadde jeg ikke tenkt over! Alt er jo så fint 😀 Så gøy at du skal ut og reise, da har du virkelig noe å se frem til. Totalt med flybillettene og guidene turer, mat og aktiviteter har er budsjettet 150 000 ja. Av det var flybilletter ca 35 000. Tror ikke jeg ville reist 11 mnd med, 200 000 men det kommer helt an på standarden du ønsker å ha/ hvilke ting du vil gjøre på reisen. Feks bare i Australia betalte vi nesten 5000 for Whitsundays, Fraser Island og bussbilletter. Og matprisene er ca samme som Norge, så pengene går fort 🙂 men om du har opphold, ikke tar de dyreste aktivitetene og holder matbudsjettet nede skal det vel holde 🙂 Hvis du får til 250 000 tror jeg du virkelig har så du klarer deg 😀 lykke til med planlegging !

  4. Tusen takk for svar 🙂 Tenkte å ha med 200 000 kr, altså i tillegg till flybilletten, så da er det ikke sååå langt unna 250 000 kr totalt 🙂 Mulig jeg bytter ut Afrika med Mellom og Sør Amerika…billigere og så frister det sånn med grottedykking i Mexico 😉 Blir spennende å følge deg videre!

  5. DS:Åja! da skal det nok gå helt fint med deg på tur 🙂 superbillig her i Mexico iallefall, så det er kanskje ikke dumt å være her litt nei 😉 og så vakkert 😀

  6. Välkommen till PAYLESS LÅN FIRM – en unik lån hitta tjänsten för alla !
   Vi är seriösa finansinstitut utlåning till privatpersoner , organisationer samarbetar , företag och företag i behov av ett lån .
   Är du en affärsman eller kvinna ? Är du i någon finansiell stress eller behöver du pengar för att starta ett eget företag ? Behöver du lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar eller starta en bra affär ? Har du en låg kredit värdering och har svårt att få ett lån från lokala banker och andra finansiella institutioner ?
   Vi är här för att hjälpa dig att få ett lån på 3 % och ingen kreditupplysning , vi erbjuder lån personliga konsolidering låneskulden , riskkapital , företagslån ,
   utbildning lån , hypotekslån eller ” lån av någon anledning . ” Dock erbjuder vår metod möjlighet att ange önskad lånebeloppet , och varaktigheten du har råd .
   Så det ger dig det lån du behöver . Allvarlig låntagaren kan få sina lån i tre dagar .
   Vi väntar på ditt snabba svar
   Herr , James Edwards .
   Email : ( [email protected] )
   Lån chef .

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg