Bildedryss fra Sydney

Det er helt utrolig hvor fort den siste uka har gått. Det er lørdag igjen, og allerede på mandag forlater vi Australia. Vi har vært her i over en måned, men det hadde virkelig ikke gjort meg noe å være litt lenger. Jeg får komme tilbake hit en gang senere i livet  – uten tvil en av favorittstedene på reisen så langt 🙂 Kameraet mitt har ikke vært helt samarbeidsvillig de siste dagene og derfor blir det mobilbilder i dette innlegget – håper dere overlever det 🙂  Uansett, som lørdagsmiddag i dag gikk jeg for fisketaco, liten vri på den tradisjonelle tacoen jeg som så mange andre bruker å lage hjemme. Stekte makrell sammen med noen hvitløksfedd, salt og pepper før jeg hadde den i fullkornslefser med grønnsaker, salsa og mozzarella. Herlig på en lørdagskveld – anbefales!

Noe annet som var herlig på en lørdag var å møte disse to:

Elendig kvalitet på bildene, I know, men likevel er det enkelt å se hvem det er! Ingen andre enn Mr. Olympia vinnerne Jay Cutler og Phil Heath, jeg følte meg som jeg var 13 år og bittelita da jeg tok muskelbuntene i hånda. Tror det er det som kalles starstruck, utrolig gøy å møte heltene sine i allefall! Gliste fra øre til øre på vei hjem igjen, happy girl 🙂  Jeg var ikke klar over at det var en stor fitness expo her i Sydney i helga, og løp bokstavelig talt ut av gymmet midt i økta da jeg fant det ut. Måtte komme meg dit for å få det med meg, og synes faktisk selv at det var godkjent grunn for å droppe trening 😉

Vi har brukt de siste dagene på å utforske byen, og vi har funnet mange fine steder. Det begynner å gå mot høst her i Australia nå, og egentlig er det bare behagelig med litt lavere temperatur. Godt å kunne gå uten å være gjennomsvett etter noen minutter 🙂 For det er fortsatt føttene som blir brukt mest som fremkomstmiddel, ikke bare får vi aktivitet men også sett mange perler man ikke ville ha sett ellers. Blandt annet gjemte strender eller fyret på Watsons Bay.

Siden vi forsatt er fem nordmenn samlet i leligheten her på Bondi ble det en skikkelig norsk fredagskos. Jeg blandet sammen havremel, havregryn, egg, moste bananer, stevia og skummet melk som jeg stekte lapper av til jentene. De var veldig fornøyd med resultatet – og det var jeg og 🙂 Serverte med hvitost, brunost,  sukkerfritt syltetøy og banan – enkelt, sunt og godt! 

Det er litt ulik standard på vaskeriene hvor vi får vasket klærne våre, og sist fikk jeg en hel del av treningsklærne mine krympet. Litt trist, men det gjelder jo å se positivt på alt – i dette tilfellet hadde jeg jo unnskyldning til å kjøpe meg nye treningsklær! Uten tvil er favoritten på bildet under:

Nå skal jeg pakke sekken, heldagstur til Blue Montains i morgen og tidlig på mandag venter Fiji. Håper dere der hjemme har en super helg – nyt den 🙂

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg