Tirsdagsupdate

Denne byen har virkelig alt, storby, shopping, strand og herlige turområder, hva mer kan man ønske seg? Vi kunne ikke vært mer heldig med været heller, knallsol og vi har kost oss både til sjøs og på land. Jeg har kost meg på kjøkkenet også – digg å faktisk ha en kjøleskap å ha matvarer i! Rart hvilke ting som blir luksus når man er på tur 🙂 Jeg synes jo det er supergøy å bake, og derfor utnytter jeg muligheten mens jeg kan. I dag slo jeg til med sunne og proteinrike rundstykker. Blandet sammen havregryn, skummet melk, solsikkekjerner og cottage cheese, i tillegg til en spiseskje olje, litt bakepulver, natron og en klype salt. Blandet godt sammen til jeg fikk en passe fast røre og formet til rundstykker jeg stekte i ca. 20 minutter på 225 grader.

Lot de avkjøle seg på rist mens jeg dro på dagens andre treningsøkt, og spiste perfekte rundstykker og knekkebrød til kveldsmat med masse digg pålegg. Jeg klarte som vanlig ikke å bestemme meg for hva jeg hadde lyst på og gikk derfor for litt av alt. Ja takk begge deler, er det ikke det det heter? Brunost, hvitost, kaviar, makrell i tomat og eggerøre var absolutt ikke feil etter å ha trent rygg og skuldre på gymmet. 

Planen var egentlig å bare trene en gang i dag, men jeg fikk sånn treningslyst av den nye toppen min. Drop it like a squat – liker motivasjon på print! Må kanskje investere i et par flere hvis det fortsetter å ha denne effekten på meg, hehe. Sliten jente nå, og skal straks finne senga for å lade opp til i morgen. Restitusjon er viktig, spesielt når vi skal utforske både Manly og utelivet her i byen! Good times med andre ord, håper det samme gjelder for dere hjemme! Natta 🙂

9 kommentarer

Siste innlegg