Søndagsøkt og sightseeing i Sydney

God søndagskveld 🙂 Jeg har hatt en fantastisk helg her i Sydney, og er veldig glad for at vi skal være i denne byen lengre. Den er så nydelig! I tillegg til å ha vært superturist har jeg også fått trent, begyner å bli flink til å finne gym nå. Blitt flink til å lyve også, later som jeg bor i området for å få gratis prøvetime/prøveuke! Gratis passer bedre inn i backpacker budsjettet mitt 😉 Jeg startet denne søndagen på den beste måten jeg vet om – med ei tung og god styrkeøkt. Jeg gikk for bein idag og ettersom jeg liker å utnytte gymbesøkene mine mest mulig ble det ei lang og god økt. Helt ruinert i lårene etter jeg var ferdig følgende monsterøkt:

Beinpress 3 x 10
Frontbøy 3 x 8
Utfall i smith 3 x 12
Utspark 3 x 10
Strake markløft 3 x 12
Bulgarske utfall 3 x 10
Sittende lårcurl 3 x 8
Liggende lårcurl 3 x 10
Good mornings 2 x 10
Tåhev 3 x 10

Virkelig fortjent med en powerbowl etter endt økt, muskelmat! Jeg blandet en boks cottage cheese med vanilje stevia og toppet med masse havregryn, solsikkekjerner, druer og en banan. Sunn og god søndagsfrokost som gjorde meg klar til en ny dag med sightseeing i havnebyen. Operahuset og Harbour Bridge skuffet virkelig ikke, enda nydeligere i virkeligheten enn hva jeg har sett på bilder. Koste oss i flere timer i strålende sol før vi tok ferga over til Darling Harbour og jeg tok av på fruktmarkedet! Det er uten tvil den beste snacksen det går an å få, og jeg har fått så mange nye favoritter på tur. Custard apple og longan er to av de, det ble lørdagsgodteriet i går. Godt med noe friskt i denne varmen også, sola varmer nemlig godt her i Sydney!

Nå skal jeg lage en proteinkaffe, jeg kjenner nemlig at øyelokkene begynner å bli tunge. Vi ligger 8 timer foran Norge her nede, så det blir en lang natt med streaming av Oslo Grand Prix! Kan jo ikke gå glipp av det med alle de flotte utøverne – jeg heier på mine favoritter hele veien fra Austalia 🙂

7 kommentarer

Siste innlegg