Gladlaks, drømmer & pannekaker

God søndagskveld Norge! Jeg har virkelig stått opp på riktig side av sengen i dag, kjenner bare hvor GLAD jeg er 🙂 Jeg har drømt om å reise jorda rundt hele livet og nå gjør jeg det. Jeg har drømt om å bli personlig trener og nå søker jeg om noen dager. Jeg har drømt om en rottweiler og nå blir jeg mamma til en valp når jeg kommer hjem. Jeg har enda flere drømmer også, og jeg vet at jeg klarer akkurat det jeg vil her i livet. Jeg skal bare nyte livet på tur i noen måneder før jeg realiserer de. Det gjelder ikke bare for meg men for alle dere andre der ute også. Går du på trynet på vei mot målet så er det bare å komme seg opp og fortsette til du når det. Nøkkelen er å aldri, aldri gi opp.

Det var dagens visdomsord fra denne jenta 🙂 Startet søndagen med en morgentur til Austalias østligste punkt, Cape Byron. Svettet i sola, men turen var veldig verdt den vakre utsikten på toppen. Tilbake på hostellet var det klart for dagens første måltid – proteinpannekaker 😀 Herregud som jeg har savnet det, og selv uten ingredienser fra iherb, helsekost eller sponsorer klarte jeg å lage en supergod lunsj. Brukte kun fire ingredienser: 3 hele egg, havregryn, skummet melk og 2 moste bananer.  Bland godt sammen og tilsett havregryn/melk til du får den tykkelsen du vil ha på røra. Jeg er personlig fan av feite pannekaker 😀 Stek på middels varme, topp det med noe du synes er digg og NYT. Jeg gikk for sjokolade Philadelphia og bananskiver, nomnom. Nesten like god som den norske Philadelphia varianten, men ingenting slår Freia!

Jeg sitter på bussen og knasker på et saftig eple, min faste følgesvenn på tur. Nå skal jeg streame Fredrikstad Open, herregud så motivert jeg blir av å se alle de flotte utøverne i sceneform. Det var jo absolutt ikke meningen at det skulle gå så lenge mellom mine konkurranser, og jeg leker litt med tanken om å stille til høsten. Jeg har nok mistet litt muskelmasse (buhu) på turen, og derfor må det kanskje bli bikini før jeg bygger meg opp til bodyfitness igjen. Det blir vel evaluering av formen med coachen når jeg kommer hjem i begynnelsen av juli, så får vi se hva dommen blir! Time will show – mye trening blir det uansett og jeg skal gjøre utrolig mange spennende ting før den tid. Ha en sporty søndag folkens – dream BIG 🙂

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg