Dagene i bilder

Hei dere! Vi har hatt flere flotte dager her på andre siden av jorden, og jeg tenkte jeg kunne vise dere de to siste dagene på tur i bilder. Vi  har stått opp relativt tidlig for å gå tur før det blir for varmt. Lukususproblem – I know! Vi gikk opp til Mt Manaia i går, det tok ca 1 time å komme opp til toppen. Et par plasser langs den bratte veien stoppet jeg og klaget på at jeg var sliten, og lurte litt på hvorfor vi bestemte oss for å gå denne bratte toppturen. Når vi kom til toppen ble det klart hvorfor, så utrolig verdt det med utsikten!


Prøver her å hoppe av glede – men spenst har aldri vært min sterkeste side… Flakser med armene av glede i stedet i t-skjorte fra Craft og tighs fra 2XU  🙂

Vel nede og tilbake til hostellet var det kart for dagens første måltid, kokt havregryn iblandet cottage cheese.  Dårlig med oppskrifter og variert mat for tiden fra min side, må bare beklage det og love at jeg kommer sterkere tilbake med slike ting når jeg er tilbake i Norge! Resten av gårsdagen gikk med til kjøring, stakkars Sofie må pine seg gjennom time etter time med min vakre sangstemme.

Vi sto opp tidlig igjen i dag også, klart for en ny tur i vakkert landskap! Må utnytte det mens vi kan 🙂 Deretter endte vi opp på en Hot Water Beach, hvor man leier spader og graver hull slik at det fylles med varmt vann som kommer boblende opp fra bakken. Kanskje ikke veldig slitsomt, men jeg syntes jeg fortjente å slappe av på den herlige stranden etterpå likevel! Lunsj fortjente jeg og, og superkreativ som jeg er ble det knekkebrød, tunfisk og eple 🙂

Selv om det er digg å slappe av på stranda ble jeg rastløs etterhvert, da er det fint med aktiviteter som boogieboarding. Det blir lite med styrketrening om dagen desverre, enda en ting jeg lover å komme sterkere tilbake til når jeg kommer hjem! Det er uansett alt for nydelig her til være innendørs, nyter aktivitet i herlig natur i stedet. Jeg vet jo at mitt kjære Kaliber består til jeg kommer hjem igjen også. Magen rumler og jeg skal lage middag, knekkebrød og makrell coming up 🙂 Ha en herlig dag da dere – klem fra badeløven down under!

11 kommentarer

Siste innlegg