Dagens dobbel

Hei kjære lesere! Klokken er ett på natta, og om noen få timer tar vi flyet til Beijing. Gleder meg enormt til Kina, det kommer til å bli så bra! Den siste dagen her i Malaysia har vi brukt på to av mine favorittaktiviteter, shopping og trening 🙂 Heldigvis er det billig å sende hjem pakker herifra, sekken er nemlig ganske så tung! Det samme var dagens treningsøkter også, tunge og gode.Trente på et ordentelig senter for første gang på lenge også, utrolig herlig selv om ingenting kan måle seg med mitt kjære Kaliber. Morgenøkten varte ca. 1,5 time og jeg trente rygg og skuldre. Etterpå var det klart for dagens første måltid, og jeg har endelig funnet Grits igjen 😀 Har ikke spist det siden jeg bodde i USA, og var overlykkelig for å finne det igjen! Man lager grøt av det på samme måte som havregryn, bra kilde til karbohydrater etter trening.

Etter litt shopping av ny Iphone og andre nødvendigheter vendte vi snuten tilbake til hotellet for å pakke sekkene og lade opp til neste økt. Flere enn meg som har skjønt at dadler og nøtter er godt, to av brettene over ble med hjem. Fungerte veldig bra som pre-workout energi, som jeg virkelig trengte før kveldens kanonøkt. Denne var enda bedre enn den første, og bein, bryst og armer fikk gjennomgå før ei sliten jente gikk tilbake til hotellet. Skal ikke plage dere med å ramse opp alle øvlsene på denne monsterøkta, men knipset bilder på to av mine ultimate favoritter for bein! Knebøy og bulgarsk utfall – ingen beinøkt uten!

Etter økta fant jeg endelig min kjære cottage cheese igjen – utrolig fornøyd med det! Også fornøyd med å være ferdig med bøy som dere kanskje ser, alltid elsk/hat. MEN – uansett hvor mye jeg hater det mens det står på har jeg aldri i hele mitt liv angret etter jeg har fullført settene mine. Ain’t nothing to it but to do it! Slenger med et turistbilde her fra Kuala Lumpur også, så kommer det vel flere etterhvert! Litt usikker på hvor enkelt det er med blogging i Kina, men jeg skal gjøre mitt beste 🙂

Siste innlegg