Bildedryss fra Kuala Lumpur

Endelig et blogginnlegg fra Kuala Lumpur! Det har vært noen herlige og hektiske dager her i storbyen. Jeg ble frastjålet min kjære Iphone den første dagen, ble så lei meg at jeg begynte å grine før jeg trøstespiste og trøsteshoppet og følte meg plutselig bedre igjen 🙂 Som dere kanskje ser av uttyrkket mitt var dette et av dagens highlights!

Nye sko til å løpe i føltes enda bedre etter trøstespising, haha! Sekken begynner å bli alvorlig tung og full nå, men det får så være 🙂 Ekstra trening med noen ekstra kilo på ryggen! Jeg har angret så utrolig mye fordi jeg ikke tok med BCAA i sekken, jeg bruker det jo alltid hjemme. Nanox BCAA shots og XtraVol er det jeg bruker hjemme, utrolig god smak og innhold. De hadde desverre ikke like bra utvalg som X-life her, men jeg fant heldigvis noe som dugde likevel! Gjett om jeg var glad 😀 Handlet litt og trente etterpå, før jeg spiste en stor skål havregrøt med melk og banan. Dessert ble verdens beste te med karamell-smak 🙂

Vi har vært superturister til fots igjen, vår type cardio! Litt varmt med aktiv sightseeing i 35 varmegrader, men vi klager ikke. Jeg hører rykter om at det ikke er så gøy å gjøre cardio utendørs i Norge for tiden heller 😉 Vi har som nevnt feiret nyttår igjen, de kan virkelig å feire det her! Massevis av fyrverkeri, løvedans og pynt overalt. Veldig gøy med enda en nyttårsfeiring 🙂 Jeg har vært litt forsiktig med å ta med kameraet mitt etter telefonen ble stjålet, men her kommer noen fra dagen i dag:

Klokken er over 1 her nå, så på tide å komme meg i seng. Opp for å trene i morgen tidlig, can’t wait! Natta Norge 🙂

15 kommentarer

Siste innlegg