Perfekt økt og perfekt dag!

Siste dag i Thailand har vært FANTASTISK! Startet dagen med en treningsøkt, beina fikk gjennomgå før jeg avsluttet med mage. Økta var helt sykt bra, alt bare klaffet og jeg hadde pump hele veien gjennom! Gikk hjem i lykkerus, endorfiner og treningsglede 😀 Love to lift!

Neste på dagsplanen var båttur ut til Poda Island – og der var det helt utrolig nydelig! Turkis sjø, 35 varmegrader, strålende sol og berg som står rett opp av havet.

Etter dette ventet nightmarket i Krabi Town, hvor vi både fikk shoppet mye fint og spist mye god mat. Jeg og Sofie har nå en tradisjon hvor vi prøver en n frukt hver dag, og NÅ har jeg funnet favoritt-frukten min uten tvil! Mangosteen er bedre enn alle andre frukter kombinert i mine øyne 🙂

Veldig happy og ganske solbrent jente med dilla på reker! Nå skal jeg pakke sekken min før jeg finner senga. I morgen drar vi til Malaysia, 9 timer med buss blir gøy! For at jeg ikke skal dø av rastløshet skal jeg stå opp tidlig for å løpe før vi drar, bli kvitt litt energi 😀 Vi har helg hver eneste dag, men riktig GOD helg til alle dere der hjemme!

22 kommentarer

Siste innlegg