Update fra Jaipur

Hei dere! Akkurat nå er jeg i en indisk by som heter Jaipur, og her er det heldigvis litt varmere enn det har vært tidligere på reisen 🙂 Vi klarte å treffe den kaldeste uka i India på 50 år, lucky us! Men vi har det fint likevel, utrolig spennende land på så mange måter. Taj Mahal bleknet mot opplevelsen av å besøke en liten indisk landsby og se hvordan de lever. Jeg har aldri vært mer takknemlig for å vær norsk, herregud så heldige vi er! Setter virkelig ting i perspektiv å se kontrastene mellom min hverdag og deres. Jeg fikk prøve meg som lokal pottemaker også 🙂

Når det kommer til trening har det ikke vært så mange muligheter til det enda. Gleder meg til vi kommer til hotell med treningsrom! Fikk utnyttet litt dødtid på hotellet her om dagen likevel, og med bruk av sekk + slynge fikk jeg iallefall pulsen opp og svettet i ca 40 minutter. Digg! Kjørte frontbøy, gående utfall, bulgarske utfall, utfall bakover og bicepscurl med sekken som veier ca. 15 kg. I tillegg kjørte jeg facepulls og roing med slynge, i tillegg til sittende dips, pushups og mageøvelser på gulvet. 1 min på hver øvelse med 10 sek pause mellom hver, før det hele gjøres på en runde til 🙂 Kreativitet er tingen, all trening er bedre enn ingen trening!

Indisk mat er FANTASTISK godt, som om det var noe sjokk. Jeg har blitt midlertidig vegeterianer her nede, for kylling og fisk har de virkelig ikke peiling på! Heldigvis er det utrolig mye godt å velge i likevel 🙂 Men det er virkelig ikke noen slankekur å bare spise vegetarmat, vi spiste middag hjemme hos en indisk familie i dag som viste oss hvordan all maten ble laget.Jeg fikk også prøve, og de var ikke akkurat imponert over kokkekunnskapene mine, haha! Holder meg til å lage kyllingfilet jeg, det er jeg nemlig en reser på!

En siste ting jeg kan bekrefte om India er at trafikken er helt sinnsyk! Nå skal jeg finne senga, opp til en ny dag hvor jeg ikke aner hva som venter imorgen 😀 Natta!

29 kommentarer

Siste innlegg