Årehelg og julekuler

HEI 😀 Jeg er så glad i dag, langhelg og straks er det avreise til Åre. Herlig! Avreisen ble litt senere enn planlangt, noe som ga meg tid til en styrkeøkt på Kaliber. Noen som klarer å gjette hva jeg trente ut i fra bildet? 😉 Beindag når barfotskoene er på! Vet ikke om det var det lureste med tanke på at det er et år siden sist jeg bruke slalomskiene mine, tipper jeg blir ganske så støl etterhvert! Heldigvis har jeg med langrennski også så kan jeg bytte litt. Elsker jo å gå på ski, så denne helga er virkelig etterlengtet for min del. Det blir nemlig dårlig med skiturer resten av vinteren – så nå må jeg virkelig utnytte muligheten!

Jeg rakk å lage litt sunn julegodis også, og de ble skikkelg gode om jeg så skal si det selv. Herlige julekuler med smak av kokos og sjokolade!

Oppskriften ser slik ut:

50 g kokosmel

50 g sukrin

40 g kakao

25 g cocosa

15 g sukrin gold

3 eggehvitter

Stevia english toffee ( kan sløyfes – prøvesmak deigen for å finne perfekt smak)

Bland alt det tørre i en bolle før du tilsetter eggehvitter og smeltet cocosa. Jeg brukte steviadråper for ekstra søtsmak, men jeg vet at mange ikke er like fan av for søte ting. Så prøvesmak litt ekstra på deigen for å finne optimal smak for dine smaksløker. Detetter rører du godt sammen og form til kuler. For ekstra smak/pynt valgte jeg å rulle de i kokosmasse og finhakkede mandler. Gjett om disse var gode!


Da tar jeg med bagen og drar til Sverige 😀 Der blir det nok ikke mye sunt godis, men det går fint for en helg. Det er hva man gjør i hverdagen som teller – da skader det ikke å kose seg litt ekstra når det er helg eller jul for den saks skyld. Datafri helg, men heldigvis har det kommet sånn fin ny fuksjon som gjør at jeg kan blogge på forhånd og velge publiseringstid. Så blogginnlegg blir det – i tillegg kan dere finne meg på Instagram som Fitnessnora hvis dere skulle savne meg i løpet av helgen 🙂 

9 kommentarer

Siste innlegg