Lathans og julegave

Denne helgen har jeg vært en skikkelig lathans. Nok en arbeidshelg, og da er det så alt for fristende å bare slappe av når jeg kommer hjem fra jobb. På hver dagene har jeg med bagen og trener rett etter/før jobb – da vet jeg alltid at treninga blir gjennomført. Men denne helgen var det lengste jeg kom å ta på meg favorittsettet med superundertøy og tenkte at vi skulle komme oss ut på tur. Men så ble jeg og Ayla enige om å holde oss inne  – vannrett stilling i sofaen er undervurdert! Må få inn masse kos med både Ayla, venner og familie nå før jeg drar ut i den store verden  men likevel er det ikke gyldig unnskyldning for å droppe trening 😉 Godt uthvilt til ei ny treningsuke etter en avslappende og god helg iallefall!


Helt ærlig har jeg vært en lathans på både blogg- og matfronten denne uka også. Mest fordi døgnet ikke har nok timer, det er mye som skal være i orden til 3. januar. Ikke minst alt som må være i orden til jul 🙂  Jeg har hatt flere dager uten matpakke enn med – det er ulikt meg det! Men heldigvis har jo butikken mange sunne alternativer, det er ikke noe problem å spise sunt selv om man er i farta! Salatbarer og frukt/grønnsaker finner man i de fleste butikker – og hod meg går det som oftest i meieriprodukter de dagene jeg ikke har med mat. Under ser dere noen av ukas måltider som var  gode, sunne, enkle og billige:


 1. Skyr med mandler og peanøttsmør. 2. Speltlomper, kankunfilet, philadelphia og mandariner (Nei, pepperkakeboksen oppe til venstre er ikke min – jeg skal bake egne ikveld 😀 ) 3. Cottage cheese, funlight, mandarin og banan.  4. Skyr frukt og mandariner.

Jeg er på jobb i dag også og hadde store planer om å ha med matboks. Den planen fungerte ikke og derfor bar det på butikken for å handle lunsj igjen 🙂 Mager kesam, fun light og mandariner var på menyen i dag. I pappfat og med plastikkskje – fancy greier ser dere 😉

Det er 2. søndag i advent og det betyr at jeg deler ut to nye gavekort på 500 kr fra X-life! Ny søndag = ny sjanse for å vinne, julegave fra meg til dere 🙂 Alt du trenger å gjøre er å dele dette innlegget på Facebook, og kommenter under når det er gjort 🙂 Trekker vinneren i morgenkveld – lykke til og ønsker dere alle en riktig god søndag!

131 kommentarer

Siste innlegg