Flex & fun

Goood kveld! Her kommer det første harry-flex bildet på lenge, grunnen til det er rett og slett at you can’t flex fat 😉 Mindre fett på denne jenta nå – og da følte jeg at en dobbelbiceps i garderoben var på sin plass. Trente biceps og triceps i dag, og det gikk superdupert! God kontakt og pump i dag også – sykt gøy å se blodårer som spetter frem overalt, de har gjemt seg alt for lenge nå 😉  Styrkeøkta ble etterfulgt av 40 minutter på min elskede stairmaster! Det er uten tvil yndlingsmaskina mi når det kommer til cardio – supereffektiv!!! Som dere kanskje vet spiser jeg etter carb-backloading prinsippet. som vil si at jeg spiser minimalt med karbohydrater tidlig på dagen og en større mengde etter treninig. Post-workout måltid i dag ble shake med troponin, snackajacks, rosiner og persimon. Muskelmat 😀 

Etterpå bar det inn på kontoret til selveste Gunnar på Kaliber, for å lære meg nyttige tips og triks. Jeg skal nemlig bli COACH for utøvere for Kaliber FKK når jeg kommer hjem fra tur!!! 🙂 I tillegg til at jeg skal ta PT-utdanning skal Gunnar dele sin kunnskap med noen av utøverene for klubben slik at det blir flere coacher i Trondheim. Føler meg utrolig heldig som får være med på dette – jeg lærer jo tross alt av den aller beste! Jeg gleder meg ekstremt mye til tur, men så er det utrolig gøy å vite at jeg har masse å glede meg til når jeg kommer hjem igjen også 🙂 Både til å hjelpe andre med å komme seg på scenen og ikke minst å stille selv igjen 🙂 Usikkert om jeg rekker høsten 2013, hvis ikke blir det vår 2014. DET BLIR SÅ GØY!!! 

Samme kveldsmat som i går, 1 boks cottage cheese, 1 ss økologisk peanøttsmør, mandler og kanel. NOM! Nå skal jeg finne senga, opp tidlig for å trene bein med verdens beste treningsparter i morgen. Det er selvfølgelig Paul, å trene med han gjør at jeg gleder meg selv om det er beindag som står for tur 😉 God natt kjære lesere!

40 kommentarer

Siste innlegg