Tirsdagspump

Ingenting er som den følelsen når det går fremover på trening – og det gjør det virkelig nå! LOVE IT 🙂 Som alltid spiser jeg eple og XtraVol før trening, for å ha god energi gjennom hele økta.  Den blå drinken inneholder BCAA, L-glutamin og taurin – som er tilskudd jeg vil anbefale alle før trening. Selv merker jeg stor forskjell på treningsøkter når jerg tar disse tilskuddene først, bedre energi og utholdenhet som holder gjennom hele økta. SYnes det er veldig greit med ferdigmixen XtraVol for å slippe unna flere pilleesker, og ikke minst smaker den digg 🙂

Bryst og skuldre sto på planen for denne jenta i dag, og økta gikk kjempebra! Fikk skikkelig pump og økte på både benk og dips – hurra 😀 Nesten utrolig hvor mye glede det ligger i å løfte opp noe tyngre enn hva jeg løftet sist – men dette gir iallefall meg en skikkelig lykkefølelse!

Benkpress 3 x 6, 52,5 kg

Skråbenk med hantler 3 x 10, 20 kg

Dips 3 x 8, 10 kg i belte

Cable cross 3 x 8, 20 kg

Rotator cuffs

Militærpress 4 x 8, 35 kg

Sidehev 3 x 10, 7,5 kg

Fronthev 3 x 8, 9 kg

Facepulls 3 x 10, 40

Happy girl i garderoben med t-skjorte og bukse fra Better Bodies 🙂 Denne buksa er så god å ha på kalde dager, hvor det for min del blir for kaldt med tights på gymmet. Ikke greit å være frossenpinn 😉

Etter shake og riskaker i garderoben ble det en rask tur innom butikken for å handle middag. Sulten som en ulv, det er jo akkuat da man helst skal holde seg langt unna butikken! Jeg ble fornøyd med resultatet likevel, stekte 1 pakke karbonadedeig sammen med rødløk, paprika, fersk sopp, chili, tomat og hvitløk i panna. Tilsett masse digg krydder og ris så har du et kjapt, sunt og kjempegodt måltid!


Var så sulten at jeg ikke danderte fint engang, spiste bare rett fra panna! Og jeg kaller meg blogger….! Haha, nå er det avslapping før Twilight med jentene – ha en fin kveld alle sammen!

38 kommentarer

Siste innlegg