Høsttur og vaffel

God søndagskveld alle sammen 🙂 Vi har akkurat kommet hjem etter ei helg på Frøya, hvor min kjære mormor har feiret 70-årsdag. Kjempekoselig helg med den herlige familien min, kos, mat og ikke så mye trening. Gleder meg allerede til i morgen, da er det klart for ei ny og god styrkeøkt før jobb. Selv om jeg ikke har fått trent mye i helga har jeg likevel beveget meg litt, ute på tur i det fine høstværet. Har sikret meg rosa sløyfe-jakken fra Craft, og har egentlig spart den til sneen kom. Men den er jo så fin at den passer perfekt nå om høsten også, og ikke bare til langrenn 🙂



Verdens fineste turpartner 🙂

Og bare så det er nevnt; jeg finnes ikke teknisk smart – og trodde dere kunne få lastet ned videoen jeg la ut sist innlegg. Det gikk tydeligvis ikke, og på youtube kan en video max være 15 min. Noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre? 🙂 Vil jo veldig gjerne dele den med dere slik at dere kan få løpe til den mixen også! Anyways, nå er jeg plantet i sofaen med en digg kveldsmat. Havregryn, biola, eple, druer, kokosflak og tørkede tranebær over. Var i humør for noe sunt, søtt og godt som gikk for å lage – så da ble dette valget ikveld. Hvis du har litt bedre tid anbefales vafflene litt lengre ned på det sterkeste! 


Kokos & sjokoladevafler

100 g mandelmel

100 g kokosmel

3 egg

1 boks mager kesam

2 scoops troponin med sjokoladesmak

3 ss stevia

2 ss fiberfin

3-4 dl vann

1 ts bakepulver

Stevia English Toffee ( jeg brukte 2 hele rør – men litt avhengig av hvor søtt du vil ha det)

Bland alt godt sammen, stek i vaffeljern og NYT 🙂 Dette er en stor røre – som gir mange vaffelhjerter og mye mat. Jeg toppet med mager vanilje kesam og sukkerfritt blåbærsyltetøy, digg kombinasjon!

19 kommentarer

Siste innlegg