Happy days

Heeeei! Jeg er så forbanna glad nå – nettopp hatt ei skikkelig GOD treningsøkt på Kaliber! Jeg har jo begynt å trene så smått, men ingen av øktene har vært supre. Mangel på konktakt med musklene har vært hovedproblemet, når jeg trener lette vekter er jo det kjempeviktig. I dag virket det som ALT bare løsnet, og jeg kjente virkelig at det var ryggen og skuldrene som jobbet. Smilte bare på vei til jobb i dag  – merker at jeg begynner å føle meg som meg selv igjen 😀

Våknet til pakke fra min kjære sponsor X-life i dag også, og etter litt krangling om hvem som skulle få åpne pakken vant jeg til slutt! Nye treningsklær og kosttilskudd jeg gleder meg til å prøve og vise dere, bilde kommer i morgen 😀

På fredag hadde jeg og Kay vært sammen i 6 mnd, og siden jeg kommer til å være på andre siden av jorda når vi har jubileum bestemte jeg meg for å lage en skikkelig god middag til oss. Da gikk jeg for biffsnadder – det er vel noe alle menn elsker 😉 Jeg skar potet og søtpotet i båter og krydret de godt med chili, hvitløk, salt & pepper, og helte litt vann i ildfastformen for at de ikke skal brenne seg. Slike poteter tåler mye krydder, så ikke vær beskjeden 😉 Inn i ovnen på 220 grader i ca. 35 minutter. I mellomtiden lager du en god salat og steker strimlet biffkjøtt sammen med fersk sopp, rødløk og paprika i panna. Som den hvitløkselskeren jeg er serverte jeg også denne retten med hvitløksdressing av en boks mager kesam, en hel presset kinesisk hvitløk og en klype salt. Det resulterte i denne fantasiske tallerkenen:


“Normale” par drikker kanskje vin på fredagskvelder, men jeg vil mye heller ha light oscar sylte 😀 Den er jo så god, fast innkjøp hver helg! Akkurat nå er jeg på jobb – utnytter pausen min til å blogge! Lunsj må man også ha og i dag ble det knekkebrød med pålegg, så godt – så enkelt 🙂

Pausen er over og plitene kaller – ha en fantastisk søndag videre!

14 kommentarer

Siste innlegg