Fredagskos med berrydream

Jeg som mange andre liker å kose meg ekstra i helgene.  Kos betyr ikke nødvendigvis at man lager noe usunt, det er jo så ufattelig mye sunt og godt å velge mellom! jeg synes det er vitkig å finne en balanse i hverdagen hvor man kan følge et sunt  kosthold, men likevel klare å kose seg litt ekstra innimellom uten å få dårlig samvittighet. Bare pass på å ikke være for streng i uka, slik at en tar helt av når helga/spisedagen endelig kommer. Been there done that for å si det sånn  – og det fører bare til dårlig form, dårlig samvittighet og dårlig mage. Denne fredagskvelden lagde jeg derfor en dødsgod dessert til meg og Kay, som jeg døpte berrydream 🙂 Meget passende, spør du meg!

Du trenger:

Frokostblanding ( jeg brukte denne), mager kesam iblandet vaniljestevia ( kan gjerne byttes med mager vaniljekesam) og friske bær. Enkelt og greit – legg det lag på lag og bygg en berrydream! Smaker himmelsk 🙂 


To dager med sol i Trondheim er jo et sjokk for oss beboere, og jeg benyttet selvfølgelig anlednigen til å ta med jenta mi på tur. Endelig funnet ut hvordan jeg kommer meg til marka fra her vi bor, jeg er ikke noe fan av å gå på asfalt. Jeg føler at formen min har blitt utrolig mye bedre, lurer på om det har noe å gjøre med at sola endelig har kommet frem 🙂 Gleder meg nesten til neste legebesøk, fordi jeg er så sikker på at verdiene har blitt bedre! Nå må jeg få med meg resten av håndballkampen, HEIA NORGE!

11 kommentarer

Siste innlegg