Lazy daysDette er fortsatt all den “treningen” jeg får lov å gjøre om dagen, rolige og korte turer med fineste Ayla. Late sommerdager med andre ord 🙂  Prøvene mine har blitt litt bedre, men de er forsatt langt i fra bra og jeg har 100% treningsnekt fra legen. MEN, prøvene er jo i det minste bedre så da satser jeg på at dette går den riktige veien 🙂 2 uker uten trening har vært pining, men tydeligvis har kroppen trengt det. Heldigvis har jeg fått et nytt prosjekt å tenke på sånn at jeg holder tankene borte det å ville trene – nemlig opppussing og innreding av leilighet! Kay har kjøpt leilighet, og tok med meg på flyttelasset 🙂 Tror ikke mannen vet helt hva han har begitt seg ut på, men nå har han iallefall fått meg som samboer!

  

Gleder meg sånn til alt er ferdig og vi kan flytte ordentlig inn 🙂 Der skal jeg slappe av og bli frisk, og sannsynligvis bruke mye tid på kjøkkenet. Det gjør jeg ikke nå om dagen, og dagen lunsj ble nok engang handlet på butikken. Kalkunskinke, spinat, eple, nektarin og en boks celsius for å holde energien oppe gjennom arbeidsdagen. Greit med litt ekstra energi nå som jeg er så slapp 🙂 

Kveldsmaten var like lettvint, men iallefall var den hjemmelaget 🙂 Frosne bringebær og vaniljeprotein pisket sammen til fluff, toppet med sjokoladesirup:

 Nå er det på tide å komme seg i seng, god natt kjære lesere!

19 kommentarer

Siste innlegg