Skulderøkt og diettstart

God kveld! Jeg kom akkurat hjem fra ei god økt på skuldre og legger. Får litt ekstra energi av at det er soool ute! Økta så slik ut:

Rotator cuffs 2 x 15

Upright rows med ez-stang 2 x10 27,5 kg

Militærpress 4 x 8, 37,5 kg

Fronthev med manualer 3 x 10, 8 kg

Stående sidehev 4 x 12, 9 kg

Skulderpress i maskin 10 x 10, 25 kg (10 sekund pause mellom settene, måtte droppe til 20 kg på de to siste settene for å fullføre)

Donkey press 4 x 13, 40 kg

Sittende legghev 4 x 12, 40 kg

Det svei som bare det i både skuldre og legger etter denne økta, det er så god følelse det 🙂 Noen som kan tippe hva etter-trenings måltidet mitt ble? RISBOLLER 😀 Jeg er oppriktig glad i meg selv for at jeg kom på dette, det er så sykt godt. Hvis du ikke har prøvd det ennå så do it!


Tatt rett før de ble satt i fryseren og ble perrrfekte til jeg kom hjem fra trening 😉

I morgen kjære lesere, skal jeg på FORMSJEKK for nå er det nemlig klart for diettstart for fullt! Ja, dere leste riktig – selv om det er lenge siden de ordene har stått på bloggen min. I år som i fjor skal Fitnessbloggen følge opp jentene fra team Kaliber som skal stile. I år er vi 15 (!!!) jenter som skal stille i BF og AF fra klubben. Utrolig gøy at så mange vil prøve seg synes jeg 🙂 Har ikke møtt alle jentene ennå, men jeg gleder meg til å bli kjent med alle. Har skikkelig troen på at det er mye lettere å gå igjennom en konkurransediett når man er flere som er i samme situasjon. Jeg merket iallefall hvor utrolig pris jeg satte på teamjentene i fjor 🙂 Uansett, med tanke at årets “før” bilde kommer på bloggen i morgen – så tenkte jeg å vise dere det aller første formbildet som ble tatt av meg. Det er fra diettstart i fjor, tatt den 18. juni. Jeg starter med andre ord litt tidligere denne gangen, passer fint siden det er litt mer fett som skal av 😉 MEN, det er også mer muskler på jenta denne gangen! Ble jo litt lita på scenen i fjor, men er 100% sikker på at jeg stiller sterkere denne gangen 🙂 En ting er sikkert, og det er at jeg er supermotivert og KLAR for å komme i knallform igjen!

Don’t just dream – fight for your dreams!


45 kommentarer

Siste innlegg