Sunne løkringer og persing!

Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker løkringer! Det er ikke akkurat ja-mat i de flestes ører, men disse er sunne, gode og glutenfrie 😀 I tillegg er de enkle å lage, og du trenger få ingredienser for å lage disse herlighetene. Hurra! De er et kjempebra tilbehør til både kjøtt og kylling, og falt godt i smak hos både meg og kjæresten. I mangel på vanlig løk brukte jeg rødløk denne gangen, og det var akkurat like godt.  Du trenger følgende:

1 stor løk

1 dl mandelmel ( evt. mal opp mandler selv)

1 ss hvitløkspulver

2 ss parmesan

1 ts salt

3 eggehvitter

Skjær løken i store, tykke skiver. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle og rør godt, mens du har eggehvittene i en bolle for seg selv. Legg ringene i eggehvitten, før du dypper dem i bollen med det tørre. Legg på bakepapir, og stek i ovenen på 180 grader i ca. 25 minutter. Snu ringene halvveis i steketiden. Så kan du nyte sprø og deilige løkringer med god samvittighet 😉 

Over til noe helt annet, jeg hadde ei sykt god økt i dag.Digg når alt fungerer som det skal! Rygg er uten tvil favorittøkta mi, og ryggdagen er alltid den beste dagen i uka.  Selv om lårene mine protesterte heftig under markløften ( fortsatt tømmerstokker etter mandagens økt) kjørte jeg på og fikk ny pers i markløft 😀 3 sett med reps på 95 kilo gikk glatt, 100 kilo skal opp neste uke! Basta bom 😉 Det var ei sliten jente som kom hjem, og jeg ble funnet i senga som dette:

Selv om jeg kunne tenkt meg å holde den stillinga resten av kvelden, så må jeg prioritere kjøkkentjeneste. Morgendagens matbokser skal lages og pakkes før jeg kan finne senga igjen. Jeg skylder på at det er viktig med restitusjon 😉 Ha en fin kveld alle sammen!

11 kommentarer

Siste innlegg