Hverdagslykke

Små barn – store gleder er det noe som heter. Det gjelder virkelig for denne jenta i dag. Jeg våknet og gikk tur ute i det friske været med godjenta mi, og det er virkelig den beste starten man kan ha på dagen i mine øyne.


Utålmodig frøken når jeg er mer opptatt av å ta bilder enn å gå tur 🙂 

Etter noen timer på skolen ble den sene forlesningen avlyst, og jeg kunne dra tidligere hjem enn planlagt. Der ventet en ny mikser – jeg ødela jo min for noen uker siden. Da ble det straks en svær eggefluff – gud som jeg har savnet det! 3 eggehvitter piskes stive før jeg tilsetter raw kakaopulver, sukrin og stevia vanilla cream. Toppet med mandarinbåter, det er så godt sammen med sjokoladesmaken! Viktig med dessert før middag 😉

Litt seinere i dag skal jeg finne veien til Kaliber, men før det skal jeg på Bluebox for å sole meg. Når det regner ute er det godt å ha sol inne, og ikke minst sol i hjertet 🙂 Jeg har ikke ord for hvor godt det var å løfte vekter igjen i går – trening gir virkelig mening! Det blir neppe mindre godt i dag heller, get big or die trying 🙂 Jeg har følelsen av at dagens økt kommer til å bli god, og den kommer til å bestå av følgende øvelser:

Beinpress

Utspark

Knebøy

Sittende lårcurl

Strake markløft

Pullups

Stående roing

Nedtrekk

Facepulls

Omvendt flyes

Hammercurl

Bicepscurl

Før hver styrkeøkt varmer jeg opp med 10-15 minutter rask gange, i tillegg til oppvarmingssett på øvelsene. Når jeg løfter trenger jeg litt mer “hardcore” musikk, men på mølla skal denne stå på repeat, tidenes gladsang som alltid får meg i godt humør:

Nå må jeg sette i gang med noe fornuftig, men jeg må bare dele denne med dere først:

Ha en fantastisk og sporty tirsdag alle sammen!

19 kommentarer

Siste innlegg