Sjokoladekake

Jeg skulle egentlig poste dette innlegget i går, men blogg.no kranglet litt med meg og ville ikke laste det opp. Heldigvis er denne kaka så sunn at den like gjerne kan nytes på en mandag også! Den ble luftig, smakfull og god – og du kan derfor spise hele kaka med god samvittighet. Det eneste minuset er at da blir du kvalm – og ja, jeg snakker av erfaring 😉 

Oppskrift:

1 egg

2 eggehvitter

15 g mager kesam

15 g mandelmel

15 g melkesjokoladeprotein 

10 g kakao

10 g pofiber

4 toppede ts stevia ekstrakt

ca. 0,5 dl kaffe

1 ts bakepulver

Stivpisk eggehvitene i en bolle og sett tilside. I en ny bolle blander du de resterende ingrediensene godt. Vend forsiktig inn eggehvitene i deigen med en skje eller lignende – det skal ikke piskes sammen. Kaken stekes midt i ovenen på 175 grader i ca. 20 minutter. La den avkjøle seg før du legger på glasur. Glasuren lagde jeg enkelt og greit av raw kakaopulver, sukrinmelis, stevia vanilla cream og vann. Blandes godt sammen og smøres utover kaken. 



Lag, spis og nyt 🙂 

44 kommentarer

Siste innlegg